9. februar 2016

YouTube udgiver sin egen serie og tre film

NYHEDER: Arbejdsgruppe, som skal se på dagpengesystemet for selvstændige, er nu endelig nedsat // App-brugerne elsker eBay // Gør mig lige en kæmpe bjørnetjeneste

YouTube udgiver sin egen serie og tre film
YouTube Red medler sig ind i kampen om streamingkunderne.
Lilly Singh er et af verdens største YouTube-fænomener. Hun er fra Indien, er 27 år og bor i Canada. Hendes YouTube-kanal følges af knap 8 millioner mennesker, og flere af hendes videoer er afspillet op mod 15 millioner gange.
I dag spiller hun også en af hovedrollerne, når YouTube med fire nye udgivelser bevæger sig ind på det globale streamingmarked.
»Det er simpelthen der, pengene er i øjeblikket«, siger ekspert i digital distribution og medier Claus Bülow Christensen.
»Nu udspiller der sig en brutal krig om kundernes opmærksomhed, hvor flere af firmaerne har fundet ud af, at den kamp vindes af dem, der tilbyder brugerne det bedste og mest unikke indhold«, siger han.
Det har YouTube også bemærket. YouTube, der er ejet af Google, lancerer i dag tre film og en serie, der skal gøre virksomhedens brugere mere interesseret i betalingstjenesten YouTube Red.
En betalingsordning, hvor brugerne for 66 kroner om måneden får adgang til blandt andet et reklamefrit YouTube, men nu også til de nye produktioner uden merbetaling.
Kilde: politiken.dk

Arbejdsgruppe, som skal se på dagpengesystemet for selvstændige, er nu endelig nedsat
Efter lange overvejelser har regeringen nu nedsat den i forliget om et nyt dagpengesystem bebudede arbejdsgruppe, som skal se på dagpengesystemet for selvstændige, honorarlønnede og freelancere.
Arbejdsgruppen nedsættes som et embedsmandsudvalg med en følgegruppe, der består af seks repræsentanter fra arbejdsmarkedets parter.
På arbejdstagersiden udpeger LO, FTF og AC hver et medlem til følgegruppen, og på arbejdsgiversiden udpeger DA, KL og Danske Regioner hver et medlem.
Der vil desuden være løbende dialog med relevante interessenter på området. I embedsmandsudvalget sidder Beskæftigelsesministeriet (formand), Skatteministeriet og Finansministeriet.
Arbejdsgruppen skal afslutte sit arbejde og afrapportere til regeringen i 1. halvår 2017.
Kilde: ac.dk

App-brugerne elsker eBay
Folkene bag de to eBay-ejede, danske apps Bilbasen og DBS kan glæde sig over, at man har fundet formlen til at holde på app-brugerne.
I december blev BilBasens app ifølge tal fra Danske Medier Research åbnet over én million gange, og i gennemsnit tog hvert besøg 10,41 minutter.
Dermed er tidsforbruget til søgninger efter brugte biler klart det højeste blandt de 15 mest benyttede applikationer herhjemme, og det glæder Andrew Whitehair, der er direktør for BilBasen.
- For fem år siden foretog vi en investering på over 40 millioner kroner i at udvikle en ny app til BilBasen. Den er efterfølgende blevet videreudviklet, blandt andet med en af de bedste salgsfunktioner i verden, og vi kan konstatere, at brugerne benytter de mange funktioner i stor udstrækning, siger han.
Ser man på antallet af klik på danske apps, er det dog TV 2, der løber med de øverste pladser på podiet med 17,1 mio. og 10,7 mio. besøg på henholdsvis TV 2 Nyhedscenter og TVTid (december).
Kilde: markedsforing.dk

Gør mig lige en kæmpe bjørnetjeneste
I vores dagligdag bruger vi tit udtryk, som har en anden betydning end de ord, der fysisk er i udtrykket. Det kaldes et idiom. Nogle gange er betydningen så gammel, at vi har glemt, hvad udtrykket egentlig betyder. Dette kaldes et dunkelt idiom. Et eksempel på et dunkelt idiom er en "bjørnetjeneste". En bjørnetjeneste er en velment hjælp, som gør mere skade end gavn, og kommer af La Fontaines fabel om bjørnen, der kastede en sten for at jage en flue bort fra sin herres hoved, men knuste hans pande. I dag benytter mange udtrykket i betydningen "en meget stor tjeneste". En bjørn er jo et stort dyr.
K-Forum har samlet en perlerække af de mest kødfulde, dunkle idiomer.
Kilde: K-forum.dk