20. marts 2017

Vil du repræsentere Kommunikation og Sprog på KUA?

Som vores studenterkoordinator bliver du tilknyttet kommunikationsafdelingen og bliver Kommunikation og Sprogs (KS) daglige ansigt udadtil. Du skal primært have fokus på at skaffe nye medlemmer eksempelvis ved at holde oplæg og afholde konkurrencer og stande på KUA/Søndre Campus. Du skal være god til at arbejde selvstændigt og kunne motivere dig selv, men der vil altid være mulighed for sparring med sekretariatet og studenterkoordinatorer på andre universiteter.

Timelønnen er 154 kroner som bachelorstuderende og 181 kroner, hvis du er kandidatstuderende.

Vi forventer

  • at du ikke er bange for at tage ordet, heller ikke i større forsamlinger

  • at du er resultatorienteret og velorganiseret

  • at du har mindst et år tilbage på dit studie

  •  at du studerer på KUA/Søndre Campus.

Stillingens indhold og placering som studiekoordinator er det din opgave at sikre, at KS får god synlighed på KUA/Søndre Campus. Det gøres blandt andet ved at sørge for, at de studenterkurser KS afholder annonceres og synliggøres på relevante platforme. Herudover forventes det, at du kontakter potentielle medlemmer og relevante samarbejdspartnere, hvor du vil være beslutningstager inden for valg af kommunikationskanaler og -metoder. Du skal skrive op til fire artikler om året til vores fagblad KOM magasinet.

Timeantallet i stillingen varierer hen over studieåret, men ligger gennemsnitligt på omkring 8 timer om ugen. Der er mest travlt omkring studiestart.

Vi tilbyder
· Mulighed for at udvikle din præsentationsteknik, dine projektleder-egenskaber samt dit netværk
· Fleksible rammer, der giver plads til at passe dit eget studie
· Mulighed for både at arbejde alene og selvstændigt og samtidig være en del af et resultatorienteret og energisk team, der arbejder efter konkrete målsætninger
· Mulighed for at arrangere og deltage i sociale og studierelevante arrangementer
· Selvfølgelig en grundig oplæring i KS’ medlemsydelser og -tilbud

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konsulent Lykke Hilfling Lehman på lhl@kommunikationogsprog.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig. Ansøgningsfristen er den 3. april 2017. Send din ansøgning, mrk. ’studenterkoordinator KUA’ til lhl@kommunikationogsprog.dk.