2. maj 2016

Vil du repræsentere Forbundet Kommunikation og Sprog på KUA?

Som vores studenterkoordinator bliver du tilknyttet Kommunikationsafdelingen og bliver Kommunikation og Sprogs daglige ansigt udadtil. Du skal primært have fokus på at skaffe nye medlemmer for eksempel ved at afholde stande på KUA. Derudover skal du annoncere vores aktiviteter på studiestedet og bidrage til medlemspleje. Du skal også være vores øjne og ører i det lokale studiemiljø.


Vi klæder dig ordentligt på til opgaverne og der vil altid være mulighed for sparring med sekretariatet og studenterkoordinatorer på andre universiteter.
Derudover er der hvert kvartal en uddannelsesdag for alle studenterkoordinatorer. Timelønnen er 154 kroner og 181 kroner hvis du er bachelor.
Vi forventer

  •  at du er tillidsvækkende og udviser tillid og respekt over for potentielle og eksisterende medlemmer

  •  at du kan tale med de fleste

  •  at du ikke er bange for at tage ordet, heller ikke i større forsamlinger

  •  at du er resultatorienteret og velorganiseret

  •  at du har mindst to år tilbage på dit studie

Stillingens indhold og placering
Du vil blive en aktiv del af planlægning af aktiviteter på dit studiested og det er din opgave at sikre, at KS’ aktiviteter annonceres i relevante fora, ligesom du kontakter potentielle medlemmer og relevante samarbejdspartnere ansigt-til-ansigt, per telefon og på skrift. Timeantallet i stillingen varierer hen over studieåret men ligger gennemsnitligt på omkring 8 timer om ugen.
Vi tilbyder

  •  grundig oplæring i KS’ produktpalette og medlemsfordele

  •  konkurrencedygtig løn

  •  sociale arrangementer

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Susanne Møller Pedersen på smp@kommunikationogsprog.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig. Ansøgningsfristen er den mandag den 9. maj. Send din ansøgning, mrk. ’studenterkoordinator’ til smp@kommunikationogsprog.dk.
Forbundet Kommunikation og Sprog er den faglige organisation for kommunikations