1. oktober 2013

Vil du også vinde 3.000 kroner – eller ”bare” give hjælp til selvhjælp?

Hvad enten du gerne vil vinde 3000 kroner eller du er en af dem, der kan se fidusen i at vide så meget som muligt om, hvordan løn- og arbejdsvilkår udvikler sig inden for dit fag, er det en god ide at svare på lønstatistikken. Når du læser disse linjer, burde der allerede ligge en mail med link til spørgeskemaet til årets lønstatistik i din indbakke (med mindre du er studenter- eller seniormedlem).

Det er rigtig vigtigt, at så mange som muligt svarer på spørgeskemaet. Jo flere der svarer, jo flere og bedre oplysninger, kan vi stille til rådighed for dig i din forberedelse til næste lønforhandling. Eller måske bare til et ”tjek” på, om dine vilkår svarer til det gængse eller ej.

I lønstatistikken finder du blandt andet oplysninger om lønninger opgjort på alder og dimissionsår, opdelt på stillingstype, frynsegoder, ferie og fridage, overarbejde og honorering for dette, barselsvilkår og meget mere.

Ved at svare hjælper du altså både dig selv og andre KS’ere til at stå bedst muligt i mødet med arbejdsgiverne. Og du kan vinde gavekort på 3.000 eller 1.000 kr.
I skrivende stund – en lille uge efter at spørgeskemaet blev sendt ud – har 12 procent svaret. Er du en af dem, vil vi allerede nu sige tak for din deltagelse.
Har du ikke modtaget spørgeskemaet til lønstatistikken, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os via ks-lonstatistik@kommunikationogsprog.dk.