29. marts 2016

Vil du anbefale os?

BOG: Cirka 20 procent af dine eksisterende kunder står for 80 procent af din omsætning. Så hvorfor glemmer du at fokusere på de eksisterende kunder frem for at kapre de nye?

Thomas Lykke giver i sin bog om kundeloyalitet råd og vejledning til, hvordan virksomheder kan fastholde og udvikle sin eksisterende kundedatabase. Han giver en række helt konkrete forslag til, hvordan enhver virksomhed kan forbedre kundeloyaliteten og måle den. Hvordan udarbejder man en kundestrategi? Hvordan fastholder man? Lær at udvikle solide kundestrategier, som sikrer, at du vinder over dine konkurrenter – nu og senere.

Kundeloyalitet er stadig et nyt begreb i de fleste organisationer, og mange har svært ved at finde ud af, hvordan de skal gribe det an. I denne bog samler Tomas Lykke de bedste eksempler og praktiske erfaringer fra Danmark. Læs fx om, hvordan det på vidt forskellige måder er lykkedes LEGO, Telmore, Danfoss, Toyota, Sydbank, Spies, e-conomic og TDC at forbedre kundeloyaliteten – og hvordan de har set markante økonomiske gevinster ved det.

Vil du anbefale os?
Kundeloyalitet i praksis
AF Tomas Lykke
Gyldendal Business
218 SIDER
300,00 (m. moms)