Vi vil stadig elske dit svar til faglighedsundersøgelsen

/files/assets/news/jess-bailey-f94jpvrdbny-unsplash.jpg
20. april 2023
Af Ask Lehrmann

Her er lidt af det vi lærte om jer sidst.

Invitationen til Faglighedsundersøgelsen 2023 fra KS ligger i din indbakke, og vi håber meget at du vil svare på den.

Men hvad det så for viden vi får ud af faglighedsundersøgelsen, og hvordan bruger vi den i vores arbejde? Her er en håndfuld af konklusionerne fra undersøgelsen i 2021, og hvordan vi har brugt dem til i dag.

1. Vi så en stigning i mængden af medlemmer, der arbejdede med strategi og rådgivning. Det har blandt andet resulteret i kursusrækken ’Bliv en bedre sparringspartner for din chef’ og en øget fokus på projektledelse i vores efteruddannelsessamarbejder.

/files/assets/billede1fag-(002).png

 2. Vi så, at måling og statistik blev en mere central arbejdsopgave for mange medlemmer. Det støttede vi blandt andet om med en kursusrække om data i organisationer, og flere temaer til Kommagasinet, hvor vi dykkede ned i blandt andet hvordan Big Data behandles i organisationer i dag. 

/files/assets/billede2-1681982225.png

 3. Vi så, hvordan flere og flere af vores medlemmer arbejdede med web, sociale medier og digitalisering, særligt de unge, og skruede derfor op for vores mængde af værktøjskurser og bredden i vores tilbud indenfor digitalisering af organisationer.

/files/assets/billede3.png

 Hvordan kommer det til at se ud i dag? Ja, det kan du hjælpe os med at finde ud af, så vi fortsat kan have de bedste og mest målrette ydelser. Og så kan i selvfølgelig også vinde 4 supergavekort på 1000 kroner, som bliver trukket blandt besvarelserne.

Foto Jess Bailey

CV og ansøgning

3 måder, du kan bruge ChatGPT til din jobsøgning

Har du overblik over alle de forskellige måder, du kan bruge ChatGPT i din jobsøgning? Hvis ikke, så får du her 3 måder, du måske ikke lige havde overvejet, med konkret vejledning i, hvordan du gør. Du kan for eksempel bruge den som sparringspartner inden en jobsamtale.

Sprog

Sprognævn dropper nyt komma

Efter 30 år opgiver Dansk Sprognævn at få danskerne til at elske nyt komma og vil ikke længere anbefale det frem for grammatisk komma i Retskrivningsordbogen.

KS

Netværksfacilitatorer i KS mødes i netværk

Nyt netværk for netværksfacilitatorer skal give ny inspiration, mulighed for at videndele med andre og sparring på din rolle som frivillig netværksfacilitator.

Edit page