30. august 2017

Vi kalder alle K-chefer

Kommunikationsforum og KS gennemfører om kort tid en stor K-chefundersøgelse. Tilmeld dig, bliv en del af panelet og få resultaterne. Jo flere som melder sig til, jo bedre og mere valide bliver resultaterne. Godt for dig, godt for undersøgelsen og godt for alle andre K-chefer.

Vi skal alle blive klogere på K-chefens rolle, udfordringerne i kommunikationsbranchen, og hvilken type kandidater, der bliver efterspurgt i kommunikationsbranchen. Hvad kræver jobbet af dig? Hvilke medarbejder og kompetencer har du brug for? 
Vi er lige begyndt, og i første omgang skal vi blot brug dit navn, mail, titel og firma. Efterfølgende vil vi sende dig K-chefspørgeskemaet. Det bliver ikke langt.

Du tilmelder dig her

https://da.surveymonkey.com/r/JLPJWB7
 
Hvis du deltager i undersøgelsen, får du tilsendt alle artikler og analyser, der bliver udarbejdet på baggrund af undersøgelsen. Du hjælper os i KS og Kforum, dig selv og andre K-chefer med at blive klogere på roller, faget og kompetencer. Altså mange gode grunde til at deltage.  Kom nu kære K-chef.

Undersøgelsen af K-chefens rolle gennemføres af Kommunikationsforum i samarbejde med Kommunikation og Sprog. Kontakt redaktør Timme Bisgaard Munk timme@kforum.dk, hvis du har spørgsmål, ideer eller andet til undersøgelsen.