30. januar 2019

Ved du, hvad du kan?

Du kan meget mere, end du tror. KS Karriereteam hjælper dig med at afdække dine kompetencer for at stille dig stærkere i jobsamtaler, MUS, lønsamtaler og måske allervigtigst: For at hjælpe dig selv med at forstå dit eget potentiale

Kompetencer er ikke bare dit eksamenspapir, din stillingsbetegnelse eller det din chef siger, du er god til. Kompetencer er meget mere.

Kort sagt, så er kompetence viden plus erfaringer.

Selvfølgelig betyder din faglige baggrund meget for, hvad du kan og, hvordan omverdenen ser på dig. Men dine personlige erfaringer, din sociale horisont og hvordan du har bevæget dig i diverse organisationer gennem dit arbejds- eller studieliv, betyder også meget for, hvad du kan tilbyde i en jobsituation.

Det handler om livets rygsæk

KS’ karriereteam tilbyder løbende året rundt Kompetence-workshops, som hjælper dig med at afdække og kortlægge dine kompetencer.

Vi hjælper dig med at være opmærksom på, at dine kompetencer stammer fra mange forskellige sammenhænge. Har du opholdt dig i udlandet, har du haft tillidshverv, har du deltaget i frivilligt arbejde, eller har du lært nogle kollegaer op. Det betyder noget alt sammen, hvad der kommer ind i livets rygsæk.

Det er det, der gør dig til den, du er. Det er det, der gør, at du har en masse at tilbyde din arbejdsplads.

Kompetence-workshop

På vores Kompetence-workshops vil du lære at forstå, at ”alt” er relevant, når vi taler om dine kompetencer. Du vil stifte bekendtskab med diverse profiltyper, som du kan spejle dig i.

Vi fokuserer på alt det, der gør dig kompetent. Vi stiller spørgsmål, der åbner et felt, du ikke har tænkt over, og du vil få øje på muligheder, kvaliteter og kompetencer, som du ellers er tilbøjelig til at overse.

Du får demonstreret en konkret metode, der kan bruges på mange områder og niveauer. Samarbejdet med andre deltagere vil give dig inspiration til, hvordan du kan arbejde videre for dig selv, så du er sikker på, at du har styr på, hvilke kompetencer du bidrager med på din nuværende eller kommende arbejdsplads.

Du bliver overrasket

Det er vores erfaring, at kursusdeltagerne bliver overraskede over resultatet, når de sammen har skemalagt deres kompetencelandskab. Det er de færreste af os, der til daglig går rundt og tænker over, hvilke processer og roller vi indgår i 37 timer om ugen.

Måske var du projektleder om tirsdagen, havde ansvaret for oplæring af en ny medarbejder om onsdagen, indgik i en specialistrolle om torsdagen. Og om fredagen tænker du: Jeg har været Content Manager hele uge.

Nej, du har ikke.

Hold øje med kalenderes på KS’ hjemmeside, og tilmeld dig næste gang, vi afholder et Kompetence-workshop.

Edit page