7. september 2022

Ved du egentlig det du har brug for at vide om Metaverse og VR?

/files/assets/jarle.JPG
Jarle Kondrup, CXO/Partner - Experiences by Innovation Lab

Hvad betyder det nye 3D-internet for din dagligdag, og for dit arbejdsliv? Kom og hør Jarle Kondrup fra Innovation Lab udfolde emnet. Det sker i Aarhus på torsdag.

Kunne du tænke dig at forstå, hvorfor Microsoft har brugt en 68,7 tusind milliarder dollars på at købe spilfirmaet Acitivision Blizzard, der blandt andet står bag Warcraft, StarCraft, Diablo, og Overwatch? Eller hvorfor Facebook har skiftet navn til Meta og er ved at ansætte 10.000, der skal hjælpe med at udbygge det 3D-internet, som går under betegnelse "Metaverse" og er udråbt til at være fremtidens internet?

Torsdag den 15. september inviterer KS Region Midt til gåhjemmøde med Jarle Kondrup fra Innovation Lab.

Gennem hans oplæg bliver I guidet gennem en fortælling om en hastig digital udvikling, effekten på deltagernes hverdag og arbejdsliv og den værdi VR og AR muliggør for både mennesker og virksomheder.

I fremtiden kommer vi til at bevæge os rundt som avatarer i digitale omgivelser og i stedet for at klikke og scrolle os rundt, bevæger vi os som spilfigurer i 3D-universer - OGSÅ når vi handler ind, går til lægen eller bestiller pas og kørekort på kommunekontoret.

Foruden et medrivende og inspirerende foredrag omkring den hastige udvikling og fremtiden for VR får I også muligheden for selv at prøve det hands-on, og det bliver en fysisk oplevelse som I sent vil glemme, lover Jarle.

Edit page