Vær med til at sikre fællesskabet og det faglige udbud i KS Nordjylland

/files/assets/news/tnb-textur.jpg
16. august 2023
Af Anne Nimb

Deltag i Region Nordjyllands generalforsamling den 13. september i Aalborg.

Vil du have mulighed for at netværke og spise en god middag sammen med andre medlemmer af KS, der bor i nærheden af dig?

Så kom til KS Nordjyllands generalforsamling 13. september 2023 på Textur.

Cathrine Holm-Nielsen, forperson i KS, vil indlede generalforsamlingen med at fortælle lidt om KS og give dig indsigt i arbejdet i vores fagforening.

Derudover er der beretning fra formanden og valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter til bestyrelsen.

Går du med et ønske om at gøre et stykke frivilligt arbejde i KS regi, er der ledige pladser i bestyrelsen.

Du skal engagere sig i Region Nordjyllands bestyrelse, hvis du gerne vil have indflydelse på de arrangementer, der afholdes i regionen. Derudover er det en super måde at skabe sig et netværk på inden for kommunikationsfaget.

Bestyrelsen mødes som regel for at planlægge arrangementerne, der skal afholdes, men der er også altid plads og tid til en hyggesnak om hvad der fylder i livet for tiden, så noget af det mest givende for mig ved bestyrelsesarbejdet er at have et netværk. Ikke bare internt i bestyrelsen, men også i de andre bestyrelser.

Til efteråret har bestyrelsen allerede et par fede arrangementer i støbeskeen. Begge er virksomhedsbesøg. Det ene hos Shaping New Tomorrow og det andet hos Rokkedahl om Bæredygtighed.

Læs mere og tilmeld dig her. Fristen for tilmelding er 4. september.

Foto fra Textur

KS

Give it to us straight…

Hvad mener medlemmerne, at forperson Cathrine Holm-Nielsen skal gøre for KS’erne? Det har vi spurgt om i vores medlemsundersøgelse, og her reflekterer Cathrine over de mange gode råd, I er kommet med.

KS

Høj tilfredshed med KS

Tak til de medlemmer, der har deltaget i KS Medlemsundersøgelse 2023. Vi er glade for, at I fortsat er rigtig god tilfredse med jeres medlemskab.

KS

KS har fået nyt repræsentantskab

Se listen over de nyvalgte repræsentanter til KS’ øverste myndighed her.

Edit page