Vær med til at sikre fællesskabet og det faglige udbud i KS

/files/assets/news/brooke-cagle--uhvrvdr7pg-unsplash-1692798148.jpg
23. august 2023
Af Anne Nimb

Vil du være med til at præge udviklingen inden for fagene kommunikation og sprog? Så meld dig som frivillig i KS. Du har mulighed for at blive medlem af Kommunikation og Sprog Region Sjællands bestyrelse til generalforsamlingen i september, men mindre kan også gøre det.

”I regionsbestyrelsen for KS Region Sjælland holder vi arrangementer og skaber netværk om kommunikation og sprog for KS-medlemmerne. Sigtet er at udvikle vores fag, styrke medlemmerne og skabe netværk for dem. Hvad enten du brænder for, at nyuddannede kommunikatører og sprogfolk får deres første job, eller du er en erfaren kommunikationsprofessionel som vil være med til at sætte den faglige og arbejdsmæssige dagsorden, så har vi brug for dig”.

Det fortæller Nikolaj Kristian Carlsen, der som fungerende formand for KS Region Sjælland, opfordrer KS-medlemmerne fra København og Sjælland til at komme til generalforsamlingen, hvad enten de ønsker at blive medlem af bestyrelsen eller de blot vil vide mere om fagforeningen.

Generalforsamlingen finder sted i KS på Hauser Plads den 7. september kl 17. Udover selve generalforsamlingen kan du også høre Andreas G. Jensby, der har undervist bestyrelser i bl.a. krisekommunikation de seneste 8 år på Aarhus Universitets forskellige bestyrelsesuddannelser, give dig et indblik i bestyrelsesarbejde og hvorfor kommunikatører og marketingfolk spiller en afgørende rolle i bestyrelseslokalet.

Fagligt og socialt

Nikolaj fortæller, at bestyrelsen lægger vægt på at have det sjovt, mens de skaber faglige og sociale aktiviteter for, som giver KS’erne faglige erfaringer og mulighed for at danne netværk.

”I efteråret planlægger vi at tage på virksomhedsbesøg, afholde arrangementer blandt andet om NGO’er, hvordan du laver en kommunikationsstrategi og hvordan du bliver bedre til at bruge SoMe for din virksomhed.”

Han er selv aktiv i KS for at skabe spændende og fagligt udfordrende arrangementer, for det er vigtigt at have øjne og øre på, hvad der foregår på det danske arbejdsmarked for kommunikatører og sprogfolk, og vi arbejder med at påvirke det til fordel for vores medlemmer hvad enten det er indenfor arbejds- og lønforhold eller arbejdsmiljøet. Og så er det heller ikke det værste, at vi kan hygge os, mens vi arbejder, siger han.

Tilmeld dig generalforsamlingen her

Foto Brooke Cagle

KS

Give it to us straight…

Hvad mener medlemmerne, at forperson Cathrine Holm-Nielsen skal gøre for KS’erne? Det har vi spurgt om i vores medlemsundersøgelse, og her reflekterer Cathrine over de mange gode råd, I er kommet med.

KS

Høj tilfredshed med KS

Tak til de medlemmer, der har deltaget i KS Medlemsundersøgelse 2023. Vi er glade for, at I fortsat er rigtig god tilfredse med jeres medlemskab.

KS

KS har fået nyt repræsentantskab

Se listen over de nyvalgte repræsentanter til KS’ øverste myndighed her.

Edit page