17. august 2015

Unge har selv ansvaret for at lære noget

Unge har selv ansvaret for at lære noget

Unge må have glemt det helt basale forhold, at det faktisk er et privilegium at få lov til at gå i skole. Ligesom det i allerhøjeste grad er et privilegium at få en længerevarende akademisk uddannelse.

Kilde: Politiken.dk

Læs mere >>>

Københavns Universitet rykker frem på prestigefyldt liste

Verdens 35. bedste universitet ligger i Danmark.

På den seneste liste fra organisationen Academic Ranking of World Universities (ARWU) går Københavns Universitet fire pladser frem og rykker forbi blandt andre det internationalt anerkendte Université Pierre-et-Marie-Curie i Paris.

Kilde: B.dk

Læs mere >>>

Sådan foregår det inde i en shitstorm

Hvorfor bliver folk ekstreme på de sociale medier? På radiostationen 24/7 har studievært Asger Juhl også bevæget sig ind i shitstormen og ringet til en af de Facebook-brugere, som har bidraget med rabiate ytringer, for at høre om han "havde en pointe". Det kom der ikke noget særligt konstruktivt ud af, har mange brugere efterfølgende fortalt Asger Juhl. Studieværten ringede op flere gange for at afslutte interviewet med det noget modvillige interviewoffer, men hvad skulle det nytte at udspørge ”en landsbytosse”, spørger mange brugere i debatten.

Kilde: JP.dk

Læs mere >>>

Drop karakterræs og studiejob

KLUMME - Studerende bør droppe karakterræset til fordel for studiejobs, skrev administrerende direktør for Akademikernes A-kasse, Michael Valentin i et debatindlæg i Politiken d. 10. august. Antropologistuderende Kjartan Sveistrup Andsbjerg mener, at det var bedre, hvis de studerede fik ro til at lære og fordybe sig.

Kilde: Universitetsavisen.dk

Læs mere >>>