17. august 2015

Ugens tip: Søg Iværksætterpilot efterår 2015

Snart kan ca. 20 iværksætterspirer se frem til mere overskud og tid til at udvikle deres ideer og få dem ud at leve. I efteråret udvælger Innovationsfonden nemlig endnu et hold iværksætterpiloter, der skal bane vejen for, at endnu flere nystartede virksomheder vokser, og at markedet beriges med helt nye og spændende produkter.

Innovationsfondes Iværksætterpilotordning er for alle, der lige er blevet færdig med en videregående uddannelse eller er tæt på at blive færdig.

Iværksætterpilotordningen er sat i verden for at fremme udviklingen af morgendagens vækstiværksættere og investere i, at flere nyuddannede talenter starter egen virksomhed. Det er tredje gang, at Innovationsfonden udpeger et nyt hold iværksætterpiloter. Fælles for alle nye iværksætterpiloter er, at de ligger inde med en innovativ iværksætteridé med udviklingspotentiale.

Flere studerende på de videregående uddannelser skal blive iværksættere. Det styrker væksten og hjælper til, at der bliver ved med at kunne skabes nye jobs i Danmark. Iværksætterpiloten spiller en vigtig rolle i at få fremmet en kulturændring, der gør, at flere studerende tænker opstart af egen virksomhed som en karrievej og som et stærkt alternativ til at blive lønmodtager.

Ansøgningsrunden til efterårets Iværksætterpilotordning er allerede åben og lukker den 30. september 2015.

De iværksætterpiloter, som udvælges, kan bl.a. se frem til en økonomisk månedlig ydelse på 14.473 kr. i op til 12 måneder samt et særligt tilskud på 35.000 kr. til indkøb af rådgivning, udstyr og materialer.

Læs mere på Innovationsfondes hjemmeside