25. september 2013

UGENS BOG + nyt KS-netværk: Er topledere gode til at kommunikere?

I ugens bog Sagt fra toppen analyseres syv danske toplederes kommunikation – fra stormødet med medarbejderne til det kritiske interview i bedste sendetid. Forfatterne Anne Katrine Lund og Pernille Steensbech Lemée stiller to overordnede spørgsmål: Hvilke tanker gør Danmarks topledere sig om betydningen af kommunikation? Og hvordan arbejder de med at forbedre sig? Bogen går bag om den polerede kommunikationsfacaden, og forfatterne håber, at denne indsigt kan være til inspiration både for andre ledere og kommunikatører, der arbejder med ledere.  
Læs mere om bogen her

Sagt fra toppen - inspiration til retorisk lederskab
Anne Katrine Lund og Pernille Steensbech Lemée
Gyldendal Business
165 sider
1. udgave
300,-

Nyt netværk for KS’ere, der rådgiver ledere i kommunikation
Rådgiver du virksomhedens topledere, mellemledere eller store beslutningstagere i større eller mindre grad? Så inviterer KS dig til at deltage i et nyt netværk med fokus på kommunikationsrådgivning af ledere på alle niveauer og situationer som f.eks. forandringskommunikation, personlig kommunikation, organisationskommunikation og lignende.

I netværket kan du møde andre kommunikationsfolk fra KS og dele erfaringer fra den offentlige, private og selvstændige verden, og vi vil så ofte som muligt invitere eksterne oplægsholdere for at lade os inspirere og blive klogere. Du behøver ikke have 10 års konsulentviden på bagen for at deltage i netværket - bare du brænder for bedre lederkommunikation og er klar på at få ny viden og give noget igen.

Første arrangement bliver den 21. november kl. 17 – 20 i KS’ lokaler på Hauser Plads 20 i København, hvor Mathias Grüttner, retoriker og direktør i kommunikationshuset Rhetorica, vil sparke netværket i gang og dele ud af sine erfaringer og gode råd med lederkommunikation.

Flere oplysninger offentliggøres snart, så hold øje med kalenderen og KS’ hjemmeside.