8. september 2022

Trivselslinjen er nem, anonym – og for alle KS’ere

/files/assets/Assistance_Callcenter_2019-1400.jpg
Foto Falck Healthcare

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man skal gribe udfordringer med den psykiske eller fysiske trivsel samt livsstil an. Hvad handler dit problem egentlig om og hvem kan hjælpe? Det kan du nu få hjælp til at finde ud af gennem KS og Falck Healthcare via Trivselslinjen, hvor du får gratis og anonym vejledning af en sygeplejerske, fysioterapeut, socialrådgiver eller psykolog.

Hvad enten du gerne vil lægge din livsstil om og for eksempel holde op med at ryge, spise mindre og sundere, drikke mindre alkohol, dyrke mere motion, eller du står i en personlig krise, har smerter eller begynder at føle dig stresset, er der nu råd og vejledning at hente gennem KS, som gennem Falck Healthcare giver dig mulighed for at ringe til Trivselslinjen, der giver gratis og anonym rådgivning.

”Trivselslinjen er en telefonisk coachlinje, og formålet er at give rådgivning, der guider dig i den rigtige retning i forhold til at få løst det problem, du står i,” siger Britt Hvirring Larsen fra Falck Healthcare.

En af fordelene ved at kontakte Trivselslinjen er, at du kan gøre det uden lægehenvisning og du behøver heller ikke kontakte KS, så det er nemt og anonymt.

”Når man ringer til os, skal man blot fortælle, hvilken organisation man er medlem af, og man er på grund af journalpligten også nødt til at opgive sit navn og cpr-nummer, men det er ikke noget, der går videre til andre. Det er normalt en sygeplejerske, der tager telefonen og man skal selvfølgelig svare på, hvorfor man henvender sig, så sygeplejersken kan sende dig videre til den rigtige rådgiver. Vores rådgivere er primært sygeplejersker og fysioterapeuter, men der vil ved behov også være mulighed for at tale med en socialrådgiver eller psykolog. Så hvad enten dit problem handler om at få ændret dårlige vaner, eller det handler om smerter eller stress og anden mistrivsel, kan vi rådgive dig til, hvordan du kan komme i gang med at løse problemet,” fortæller Britt.

Der er mulighed for op til fire samtaler, og Trivselslinjen vil også foreslå, hvor du eventuelt kan henvende dig ved behov for anden hjælp.

Du kan kontakte Trivselslinjen direkte på tlf. 70 80 82 18, mandag til torsdag kl. 8.00 - 16.30 og fredag kl. 9.00-16-00.

Læs mere her

Edit page