16. september 2013

Tak til vores tålmodige medlemmer

Da vi tirsdag åbnede for tilmeldingerne til vores populære kurser i Photoshop, InDesign og SEO, var vi så uheldige at ramme ind i et ellers sjældent servernedbrud hos TDC, der betød, at ca. 10 procent af alle danske hjemmesider var nede i en periode fra kl. 11. Nedbruddet betød, at KS’ hjemmeside først var åben for tilmeldinger fra ca. kl. 13.

Heldigvis strømmede tilmeldingerne ind efter kl. 13, så rigtig mange får glæden af vores kurser. Allerede kl. 14 havde ca. 425 medlemmer tilmeldt sig InDesign-, Photoshop- og SEOkurserne og i løbet af i går kom vi op på mere end 1100 tilmeldte.

Hvis du ikke fik plads på et af de kurser, du ønskede, så fortvivl ikke. En del af medlemmerne, der er på venteliste, vil sandsynligvis blive tilbudt en plads senere. Vores erfaring er nemlig, at der altid er nogle, der melder fra inden kursets start.

Det er blevet besluttet, at der oprettes to yderligere kurser i København i slutningen af november (Et Photoshop og et InDesign). De kommer i arrangementskalenderen i løbet af oktober.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevene så du får besked når tilmeldingen til kurserne åbner. Det kan du gøre her.

Du kan altid se alle KS’ arrangementer og tilmelde evt. ledige pladser på vores hjemmeside.