26. april 2021

Studiejob: Skrivende digital kommunikatør

Kan du ikke holde fingrene fra tasterne, og brænder du igennem på skrift? Har du øje for den gode historie, interesse for podcast og sociale medier og mod på at udvikle vores studenternyhedsbrev? Og kan du spotte de relevante opslag til KS JOB, som vi sender ud til tusindvis af medlemmer hver uge? Så er det dig, vi mangler i vores team. 

Arbejdssted: København K

Bliv en del af kommunikationsafdelingen.

Vi søger en skarp studerende til at producere indhold til vores studenternyhedsbrev og Instagram og til at administrere vores jobdatabase, KS JOB. Du bliver tilknyttet kommunikationsafdelingen, der varetager kommunikation, KS’ medier og vores markedsføring.

Primære opgaver:

  • At skrive artikler til vores ugentlige nyhedsbrev til studerende

  • At indtale og klippe podcastudgaver af dine artikler

  • At producere engagerende indhold til vores Instagram (video, infografik, etc.)

  • At finde relevante stillingsannoncer til KS JOB og udsende dem to gange om ugen

  • At løse diverse praktiske opgaver for kommunikationsafdelingen

Dine arbejdsopgaver løses med to andre studerende i afdelingen. Derved bliver du en del af et lille team med indbyrdes sparring, en uformel omgangstone og rig mulighed for at føre dine idéer ud i livet. Som medansvarlig for studenternyhedsbrevet og vores Instagram er du med til at holde dets udvikling i gang.

Er det dig, der skal være vores nye kollega? 

Vi forventer, at du er struktureret og grundig i dit arbejde, og at du ikke er bange for at dele dine idéer med os andre. Du er i gang med en relevant kommunikationsuddannelse, og vi ser gerne, at du har mindst to år tilbage af studiet. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med at skrive tekster, dine kommaer er knivskarpe, og at du har øje for sociale medier. Derudover er du interesseret i, hvad der rører sig i kommunikationsbranchen.

Det siger en tidligere studentermedhjælper om jobbet: ”Det er fedt at være med i processen fra start til slut, når vi producerer artikler, nyhedsbreve og content til Instagram. Og så er KS et utroligt rart sted at være  her er tonen uformel, og der er plads til sparring på tværs af alle led” – Kirstine Stagis, studentermedhjælper hos Kommunikation og Sprog.

Den ugentlige arbejdstid vil være på omkring 15 timer. Der i nogen udstrækning mulighed for at udføre arbejdsopgaver hjemmefra, og vi hjælper hinanden i eksamensperioder. Timelønnen er 159 kroner for bachelorstuderende og 186 kroner, hvis du er kandidatstuderende. 

Om KS
Kommunikation og Sprog er en fagforening for kommunikations-, marketing- og sprogfolk med en universitetsbaggrund. Kommunikation og Sprog er medlem af Akademikerne og deler a-kasse med Dansk Journalistforbund. 

Søg stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte de nuværende studentermedarbejdere i teamet på KS-Studentermedhjaelper@kommunikationogsprog.dk.

Send din ansøgning, mrk. ’studentermedhjælper’ til info@kommunikationogsprog.dk. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning allerede i dag og senest mandag den 17. maj. Opstart er hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Edit page