31. august 2016

Sprogdagen udskudt på grund af Kommunikationsforeningens konkurs

Da Kommunikationsforeningen gik konkurs i sidste uge kom det også til at påvirke uddelingen af Sprogprisen og Sprogdagen, som bliver udskudt til april.

Kommunikationsforeningen var en vigtig partner for Sprogprisen og Sprogdagen, blandt andet drev foreningen hjemmesiden. Så da Kommunikationsforeningen gik konkurs i sidste uge, fik det også betydning for både Sprogprisen og Sprogdagen.

Arrangørerne, hvor Kommunikation og Sprog er en af dem, har besluttet at rykke Sprogdagen og prisoverrækkelserne fra d. 6. oktober i år til d. 6. april 2017. 

Desuden er vi i gang med at få etableret en ny hjemmeside, fordi den tidligere har ligget hos Kommunikationsforeningen, og derfor ikke længere virker. Indtil vi igen har en hjemmeside, er det desværre ikke muligt at tilmelde sig Sprogdagen, men I kan sætte kryds i jeres kalender og holde øje med opdateringer ved at tilmelde jer Facebook-begivenheden: https://www.facebook.com/events/1710123199237399/.  

Facebook-siden fortsætter som den plejer, og mens hjemmesiden er på vej, er det på Facebook, I kan finde alle oplysninger og nyheder om Sprogprisen og Sprogdagen. 

Vi beklager, at vi er nødt til at udsætte Sprogdagen, men vi glæder os samtidig over, at der nu bliver mulighed for at indstille endnu flere kandidater, ligesom vi glæder os til at fejre godt sprog igen i 2017.