SPARK – Samarbejde om Psykisk Arbejdsmiljø i Kommunerne

/files/assets/news/tim-mossholder-8r-mxppeakm-unsplash-(1).jpg
21. marts 2023
Af Jette Snoer

Har du lyst til at vide mere om, hvordan I på din arbejdsplads i en kommune kan arbejde med det psykiske arbejdsmiljø, kan du med fordel gå ind på Sparks hjemmeside.

SPARK tilbyder støtte inden for hele spektret omkring psykisk arbejdsmiljø. I kan ansøge under de seks temaer: samarbejde, arbejdets indhold og omfang, forandringer, alene-arbejde, chikane samt vold og trusler.

Læs mere her

At benytte sig af SPARK handler i høj grad også om at forebygge fx uhensigtsmæssige måder at kommunikere på eller hvordan man kan arbejde med uklare og modstridende krav i arbejdet. Måske læste du i vores torsdagsnyhedsbrev i sidste uge om at Arbejdstilsynet nu er klar med en vejledning om netop håndtering af uklare og modstridende krav i arbejdet. Læs med her

Foto Tim Mossholder

CV og ansøgning

3 måder, du kan bruge ChatGPT til din jobsøgning

Har du overblik over alle de forskellige måder, du kan bruge ChatGPT i din jobsøgning? Hvis ikke, så får du her 3 måder, du måske ikke lige havde overvejet, med konkret vejledning i, hvordan du gør. Du kan for eksempel bruge den som sparringspartner inden en jobsamtale.

Sprog

Sprognævn dropper nyt komma

Efter 30 år opgiver Dansk Sprognævn at få danskerne til at elske nyt komma og vil ikke længere anbefale det frem for grammatisk komma i Retskrivningsordbogen.

KS

Netværksfacilitatorer i KS mødes i netværk

Nyt netværk for netværksfacilitatorer skal give ny inspiration, mulighed for at videndele med andre og sparring på din rolle som frivillig netværksfacilitator.

Edit page