8. juni 2016

Sommeroplevelser med KS

Teaterkoncerten CARL på Østre Gasværk Teater, Chris de Burgh i Den Fynske Landsby og ophold i Disneyland Paris er blandt tilbuddene på KS Oplevelsesportal lige nu.

Blandt de fordele du har som KS-medlem er rabat på forskellige kulturelle arrangementer via Oplevelsesportalen, som du finder på hjemmesiden her.

Aktuelle tilbud lige nu:
Teaterkoncerten CARL - Spar 60 kr.
Kunst og kvinder befolker Carl Nielsens lidenskabelige univers. Mesterens vitale taktstok slår gnister i teaterkoncerten CARL om Danmarks mildeste, vildeste og mest strømførende moderne komponist. Seks skuespillere og seks musikere forvandler Østre Gasværk Teaters katedrallignende kuppel til et fantasifuldt univers, hvor symfonier bliver til sange, og kendte melodier får ny betydning.
Den 19., 20., 23., 24. og 25. august 2016, Østre Gasværk Teater, København

Chris de Burgh feat. Nigel Hopkins – Spar 15%
Oplev manden bag legendariske hits som "Lady in Red" og "Missing You", når han gæster landets smukkeste spillested den 11. august 2016 til den eneste danske koncert i Den Fynske Landsby til sommer, et unikt hold på hans europæisk tour i 2016.
Den 11. august 2016, Den Fynske Landsby, Odense

Indian Summer Festival – Spar 15%
Indian Summer Festival er Svendborgs helt egen, næsten helt nye festival. Lige midt i byens hjerte, på kanten af sommeren.  Og sommeren er ikke forbi, før Sydfyn har kastet en sidste vild dans i sensommernatten af sig.  Internationale 80’er-stjerner som Paul Young, Nik Kershaw og Katrina of The Waves har meldt deres ankomst til Indian Summer Festival. Samtidig præsenterer arrangørerne også den danske kæmpestjerne Christopher, Magtens Korridorer, Nabiha, Sømændene og Michael Learns To Rock.
Den 26. og 27. august 2016, PLADSEN i Svendborg

Jazz Under Sejlet: Tango Orkestret - Spar 25%
Tangoorkestret, som i over 25 år har forvaltet og opdateret tangotraditionen på internationalt niveau, turnerer også i 2016. Med udgangspunkt i de argentinske komponister Astor Piazzolla og det nye skud på stammen Diego Schissi samt egne kompositioner, vil kvintetten endnu engang øse af stramt ensemble-spil tilført løssluppen improvisation og livgivende humør.
Den 1. juli 2016, Under Sejlet, Vanløse

Disneyland Paris inkl. halvpension - Spar op til 25% + 9%
Oplev en eventyrverden i et af syv Disney® hoteller, hvor drømme bliver til virkelighed i hjertet af Disneyland® Resort Paris. Bo f.eks. i den eventyrlige pragt af et victoriansk palads, New Yorks gyldne periode i 1920'erne- og 30'erne, eller i den enorme vildmark i Amerikas nordvestlige hjørne. Alle hotellerne ligger i nem gåafstand til forlystelsesparkerne, og hvis ikke du vil gå kører der gratis busser. Opholdene er inkl. 2 nætter, halvpension og adgang til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park under hele opholdet.
Disneyland Paris - Book dit ophold senest den 28. juni 2016.