7. april 2021

Slutafregning i forbindelse med Covid-19-kompensation

/files/assets/news/crissy-jarvis-0-credits.jpg

Med dokumentation fra virksomhederne foretager Erhvervsstyrelsen en slutafregning, der afgør, om virksomheder, selvstændige og freelancere eventuelt skal tilbagebetale penge eller have udbetalt yderligere kompensation.

I disse dage udsender Erhvervsstyrelsen via Digital Post besked til de virksomheder, selvstændige og freelancere, der som de første skal indberette dokumentation til slutafregning af kompensation, som de har fået udbetalt af staten i forbindelse med Covid-19-restriktionerne.

Slutafregningen skal sikre, at virksomhederne modtager den kompensation, de er berettiget til, ud fra de politisk besluttede kriterier.

Den aktuelle slutafregning

Senest 31. maj 2021 skal virksomheder indberette dokumentation for udbetalt kompensation fra følgende ordninger i de angivne perioder:

• Kompensation for udgifter til faste omkostninger fra 9. marts til 8. juli 2020

• Kompensation udbetalt til selvstændige og freelancere fra 9. marts til 31. august 2020

• Lønkompensation udbetalt til virksomheder fra 9. marts frem til d. 29. august 2020.   De berørte virksomheder, selvstændige og freelancere får besked direkte i deres Digital Post om slutafregning. Kompensation udbetalt efter ovenstående perioder slutafregnes på et senere tidspunkt.

Det er muligt at få en afdragsordning, hvis virksomheden skal tilbagebetale 10.000 kr. eller mere.

Læs mere på Virksomhedsguiden: virksomhedsguiden.dk/corona

Edit page