20. september 2016

Selvstændighed er din vigtigste kompetence

Selvstændighed topper en top 30-liste over de kompetencer arbejdsgiverne efterspørger inden for kommunikation og marketing i dag.

Arbejdsgiverne vil helst ansætte kommunikations- og marketingmedarbejdere, der er selvstændige og engagerede i deres job. For arbejdsgiverne handler det om, at de finder en medarbejder der er selvkørende og en produktiv asset for virksomheden.

Hvis du er på jagt efter et nyt job inden for kommunikation og marketing, er det en fordel at have kendskab til de mest efterspurgte kompetencer og egenskaber. Udover at fungere som inspiration til din jobansøgning og dit CV, kan Top 30- listen over kompetencer give dig et indblik i, på hvilke områder du måske har brug for at styrke dine kompetencer og erfaring.

Finduddannelse.dk har gennemgået over 1000 jobannoncer for at blive klogere på hvilke egenskaber og kompetencer der er vigtige at besidde når man arbejder med kommunikation og marketing og hvad arbejdsgiverne kigger efter når de søger kandidater til stillinger i kommunikations- og marketingafdelinger.

Selvstændighed står øverst på arbejdsgivernes liste, derefter kommer engagement. På tredjepladsen ligger kompetencer i sociale medier, som Facebook, LinkedIn, Instagram.

Læs hele artiklen