Sådan bruger bureauer AI

/files/assets/news/kreakomai.jpg
24. maj 2023
Af Anne Nimb

På bureauerne er de i fuld gang med at bruge AI i praksis. Men hvordan fungerer det og hvordan bruges de forskellige redskaber til at udforme kampagner og visuals? KS inviterer sammen med KreaKom og Dansk Erhverv til event, hvor du kan blive klogere.

Bureaubranchen er en branche, som er båret af en kultur, hvor higen efter ny viden og nye teknologiske muligheder hyldes. Lige nu er det kunstig intelligens, der bliver adopteret og integreret.

Men hvordan fungerer det i praksis og hvordan bruges de forskellige redskaber til at udforme kampagner og visuals – hvad er det nye og hvordan ser fremtidsperspektiverne ud?

Få et helt unikt indblik i maskinrummet, når KS i samarbejde med Kreativitet & Kommunikation og Dansk Erhverv inviterer til gå hjem-møde.

Du kan bl.a høre om den første 100% AI-genererede kampagne i Danmark, som blev skabt af &Co./NoA for Eurojackpot via AI-værktøjet Midjourney. Mød Sally Trier og Jacob Benjovitz fra &Co./NoA, som kommer og fortæller om, hvordan det kreative arbejde foregår, når alle billeder er skabt via AI, og hvilke muligheder AI mere generelt giver i udviklingen af kampagner.

Pong bruger dagligt AI-værktøjer som Midjourney, ChatGPT og Dall-E i udviklingen af kreative løsninger for deres kunder. AI har blandt andet spillet en rolle i en kampagne for Sundhedsstyrelsen. Mød Mikkel Elung, stifter og kreativ direktør på Pong, som vil fortælle om den lavpraktiske dagligdag med kunstige intelligenser, der rummer fantastiske muligheder, men også masser af frustrationer.

Arrangementet er for medlemmer af hhv. KreaKom, KS og Dansk Erhverv, og det finder sted torsdag den 8. juni kl. 15:00 - 16:30 i Bredgade 19E, baghuset, 1260 København K eller online

Du tilmelder dig ved at sende navn og virksomhed til tilmelding@kreakom.dk
Angiv om du deltager fysisk eller online.

Fusion

Vi tager vores styrker med os

”En af KS’ vigtigste styrker er, at vi kender KS’ernes arbejdsmarked og faglighed. Det vil vi ikke sige farvel til, og derfor skal den nye organisation kunne dække de fagligheder, som KS dækker i dag. KS’erne skal føle sig set i DM, uanset om de kommer med en kommunikations-, sprog- eller marketingbaggrund. Fagligheder, som DM i øvrigt alle har i forvejen,” siger KS forperson Cathrine Holm-Nielsen.

Job og karriere

Skal vi arbejde mere eller skal vi arbejde smartere?

Vi skal ikke hylde at hente børn sent eller at arbejde til sent. Vi skal heller ikke hylde at hente tidligt. Det er ikke alle, der har mulighed for det. Vi skal derimod hylde et arbejdsmarked og en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet og til at arbejde smartere.

KS

Socialdemokraterne har glemt noget vigtigt

I et åbent brev til fremtrædende socialdemokrater minder Akademikerne om de højtuddannedes bidrag til det danske samfund. ”Der er grund til at huske socialdemokraterne på den værdi, akademiske medarbejdere bidrager med, samt betydningen af et højt uddannelsesniveau og nem adgang til uddannelse i det danske samfund,” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Edit page