Sådan bruger bureauer AI

/files/assets/news/kreakomai.jpg
24. maj 2023
Af Anne Nimb

På bureauerne er de i fuld gang med at bruge AI i praksis. Men hvordan fungerer det og hvordan bruges de forskellige redskaber til at udforme kampagner og visuals? KS inviterer sammen med KreaKom og Dansk Erhverv til event, hvor du kan blive klogere.

Bureaubranchen er en branche, som er båret af en kultur, hvor higen efter ny viden og nye teknologiske muligheder hyldes. Lige nu er det kunstig intelligens, der bliver adopteret og integreret.

Men hvordan fungerer det i praksis og hvordan bruges de forskellige redskaber til at udforme kampagner og visuals – hvad er det nye og hvordan ser fremtidsperspektiverne ud?

Få et helt unikt indblik i maskinrummet, når KS i samarbejde med Kreativitet & Kommunikation og Dansk Erhverv inviterer til gå hjem-møde.

Du kan bl.a høre om den første 100% AI-genererede kampagne i Danmark, som blev skabt af &Co./NoA for Eurojackpot via AI-værktøjet Midjourney. Mød Sally Trier og Jacob Benjovitz fra &Co./NoA, som kommer og fortæller om, hvordan det kreative arbejde foregår, når alle billeder er skabt via AI, og hvilke muligheder AI mere generelt giver i udviklingen af kampagner.

Pong bruger dagligt AI-værktøjer som Midjourney, ChatGPT og Dall-E i udviklingen af kreative løsninger for deres kunder. AI har blandt andet spillet en rolle i en kampagne for Sundhedsstyrelsen. Mød Mikkel Elung, stifter og kreativ direktør på Pong, som vil fortælle om den lavpraktiske dagligdag med kunstige intelligenser, der rummer fantastiske muligheder, men også masser af frustrationer.

Arrangementet er for medlemmer af hhv. KreaKom, KS og Dansk Erhverv, og det finder sted torsdag den 8. juni kl. 15:00 - 16:30 i Bredgade 19E, baghuset, 1260 København K eller online

Du tilmelder dig ved at sende navn og virksomhed til tilmelding@kreakom.dk
Angiv om du deltager fysisk eller online.

Kommunikation

Vi skal organisere os med teknologien - ikke på baggrund af den

Hvis ny teknologi ikke skal blive en hindring for et bæredygtigt arbejdsliv, bliver man nødt til at organisere sig med teknologien og ikke på baggrund af den, mener co-founder af IIH Nordic, der de seneste år har høstet mange roser, når det handler om work-life-balance.

KS mener

Teknologien skal bruges til at opnå det, vi drømmer om i arbejdslivet 4.0

Nu skal vi finde svarene på, hvordan vi bedst håndterer den 4. industrielle revolution. Dér, hvor teknologien ikke bare er en fast bestanddel af vores måde at arbejde og løse vores opgaver på, men hjælper os med at udforme og omstrukturere hele vores arbejdsliv, skriver KS forperson Cathrine Holm-Nielsen i denne kommentar om teknologien og det bæredygtige arbejdsliv i fremtiden.

Kommunikation

Gik du glip af K-Spejlet?

Hvis du gik glip af live-udsendelsen ’K-Spejlet’, som KS sendte tirsdag, har du mulighed for at se en optagelse af programmet når det passer dig. Linket er nederst i denne artikel.

Edit page