25. april 2016

S presser regeringen for en studiebolig-løsning

S presser regeringen for en studiebolig-løsning
Og udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg (V) kaldte kombinationen af studerende og flygtninge for en 'dobbeltudfordring', da hun tirsdag den 19. april - efter at være blevet kaldt i samråd af netop Mette Reissmann og hendes S-kollega Jan Johansen - forklarede Folketinget, hvad hun ville gøre for at skaffe flere tag over hovederne på landets boligsøgende studerende.
Læs mere her
Kilde: Universitetsavisen.dk

Odense vil skaffe studiejobs til alle
SDU og Odense Kommune vil i samarbejde skaffe 400 nye studiejobs inden 2020. Alle studerende, der vil have et job, skal have mulighed for at få et, lyder ambitionen, der skal fastholde kloge hoveder på Fyn.
Læs mere her.
Kilde: Politiken.dk

Carlsbergs formand: Læg de otte universiteter sammen til tre
Det danske uddannelsessystem er ved at blive undergravet af lighedens tyranni. Banebrydende eliteforskning bliver underprioriteret, og kapløbet om at optage flest studerende får niveauet på universiteter til at falde.
Læs mere her.
Kilde: Politiken.dk

Aalborg Universitet til Carlsberg-formand: Hverken ølbryggerier eller universiteter bliver bedre af at blive større
»Der er vel ikke nogen her i samfundet, der tror, at ølkvaliteten bliver bedre af, at den bliver brygget på et stort multinationalt bryggeri. Der er jo mange mikrobryggerier, og det er jo fordi, at man også der kan opnå rigtig god kvalitet. Jeg tror faktisk, at ølkvaliteten på mikrobryggerierne kan blive højere. Den analogi kan man godt overføre til universiteterne – de mindre universiteter er bestemt ikke af en dårligere kvalitet», siger han.
Læs mere her.
Kilde: Politiken.dk