14. december 2016

Rigtig god jul og godt nytår

Nyhedsbrevet i dag er det sidste i 2016. Formand Per Lindegaard Hjorth ønsker god jul, godt nytår og takker alle de aktive KS’ere for indsatsen. Læs hans hilsen her.

Fællesskabet i KS er bygget på et fundament af de tæt beslægtede fagligheder, som vi alle er uddannet inden for og arbejder med: kommunikation, sprog og marketing. Fordi vi har dette fælles fundament, kan vi skabe en organisation, der er relevant for medlemmerne. Fællesskabet giver mening, når vi kender hinandens faglighed og fordi vi kan tale sammen, når vi mødes. Vi kender jo hinandens faglige sprog.

I år har medlemmerne mødt hinanden på omkring 400 forskellige arrangementer, møder og kurser rundt omkring i landet. Antallet af arrangementer og mængden af deltagere vokser år for år. Også det er et tegn på, at fællesskabet i KS fungerer.

Fællesskabet er udgangspunktet for den fortsatte udvikling af KS. Vi skal fortsætte med at yde det bedste og mest relevante for medlemmerne. Vi skal have endnu flere til at engagere sig og være frivillige i KS. Vi skal have endnu flere studerende til at være aktive. Og vi skal udvikle vores produkter og services, så de ikke bare er konkurrencedygtige, men simpelthen er de bedste på markedet for kommunikations-, sprog- og marketingfolk.

Det kan lykkes, blandt andet fordi mange KS-medlemmer har valgt at bruge en stor del af deres fritid på at engagere sig i KS og dermed skabe værdi for andre medlemmer. De fortjener alle en kæmpetak og en masse ros for deres indsats.

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Per Lindegaard Hjorth
Formand
Kommunikation og Sprog