22. februar 2017

Rådgiver du? Vær med til at hjælpe dig selv og andre

KS-medlemmer, der arbejder med rådgivning, er inviteret til at medvirke i et forskningsprojekt, der samler viden om, hvordan man er en effektiv rådgiver.

Hvad skal der til for at lykkes som rådgiver? Det er kernespørgsmålet i et nyt forsknings- og udviklingsprojekt, hvor kommunikationsrådgiver Anne Katrine Lund og lektor Helle Petersen, RUC, med et psykologisk og retorisk perspektiv undersøger, hvor problemerne er, og hvad man som rådgiver kan gøre bedre.

De vil gerne have hjælp til at afdække den effektive rådgivning både fra et rådgiver- og et modtagerperspektiv. Og de vil meget gerne have KS-medlemmernes rådgiver-erfaringer med i deres undersøgelse. Du kan deltage i undersøgelsen her.

Den effektive rådgiver er et forsknings- og udviklingsprojekt, der gennemføres i samarbejde med Danske Bank, ISS, Lundbeck, Novo Nordisk, Tryg og Telenor.
Den kvantitative undersøgelse gennemføres af målingseksperterne RelationMonitor.
Forsknings- og udviklingsprojektet publiceres blandt andet i en bog på Gyldendal Business, primo 2018. Som deltager får du et executive summary af resultaterne.