22. juni 2021

På gensyn efter sommerferien

/files/assets/news/kolding-1-0-credits.jpg

Hvor er det dejligt omsider at kunne skrive ’på gensyn’ i min sommerhilsen til alle jer KS-medlemmer. Ikke fordi jeg ikke glæder mig til sommerferien, men jeg glæder mig endnu mere til, at vi kan møde hinanden i hele landet, når KS i august begynder at holde fysiske kurser og arrangementer igen, skriver KS-formand Per Lindegaard Hjorth i en sommerhilsen til medlemmerne.

Vi har efterhånden vænnet os til en høj grad af uforudsigelighed i vores liv. De nogle gange stigende, andre gange faldende smittetal gennem det sidste halvandet år har stillet krav til vores fleksibilitet, ikke bare i vores private liv, men også på jobbet, til vores fritidsaktiviteter og meget andet.
Det har været en usædvanlig tid, men nu ser det omsider ud til, at blandt andet vaccinerne betyder, at vi får vores hverdag tilbage.  
En af de ting, vi har vænnet os til, er at mødes via vores skærme. Og det er da heller ikke noget problem, ligesom det fungerer godt med hjemmearbejde, og det kommer mange af os nok til at fortsætte med i en eller anden udstrækning.

Men der har altså manglet noget, for der er ikke nogen skærm, der kan erstatte den menneskelige kontakt, de gode samtaler og den spontanitet, der opstår, når vi mødes i virkeligheden. 

I KS har vi lært, hvordan vi kan sikre, at I som medlemmer fortsat kunne få de ydelser fra os, som I har haft behov for, selvom vi ikke har haft mulighed for at være i samme rum. Der har været ekstra travlt på grund af corona. Den rådgivning, både i forhold til løn, ansættelse og karriere, vi sædvanligvis giver medlemmerne, enten via fysiske møder eller telefon, er foregået via telefon, Teams, Skype og andre elektroniske muligheder. Vi har lanceret nye produkter, for eksempel ’Digital karrieretime’, og vi har også gennemgået en stor omstilling til at udbyde kurser via webinarer. Over 5.000 har været tilmeldt et webinar i år. Og webinarer fortsætter vi naturligvis med.
Vi er glade for, at så mange medlemmer har gjort brug af vores tilbud. Og skulle der være nogen af jer, der måske er gået glip af noget af det, kan I finde det meste i vores arkiv på hjemmesiden.

Efter sommerferien åbner vi for fysiske kurser og arrangementer igen, og der er allerede så mange spændende ting i kalenderen, at det skulle blive muligt for mange af jer at finde noget, I gerne vil deltage i.
I kan se kalenderen med efterårets arrangementer, webinarer og onlinekurser her

Det er forhåbentlig med en god fornemmelse, at vi alle kan begynde at glæde os til sommerferien. 
Jeg glæder mig til min, men jeg glæder mig endnu mere, til vi igen kan møde hinanden i hele landet.

Mange hilsener
Per Lindegaard Hjorth
Formand for KS

Edit page