Online læge er nu en del af PFA Helbredssikring

/files/assets/news/onlinelaege-1440.jpg
1. marts 2023
Af Anne Nimb

Nu kan KS’ere med PFA Helbredssikring som en del af deres pensionsordning få lægefaglig rådgivning og behandling via telefon eller video med online lægen, der også kan udstede og forny recepter og henvise til offentlige hospitaler.

Med den forbedrede Helbredssikring får du mulighed for digitalt eller via telefon at få rådgivning af en praktiserende læge. Online Læge, hedder det, som du kan komme i kontakt med kl. 8-22 på hverdage og kl. 8-18 i weekenden. Og det gælder også din eventuelle ægtefælle eller samlever samt børn op til 18 år med samme folkeregisteradresse.

Online lægen kan blandt andet:

• Give lægefaglig rådgivning og behandling via telefon eller video

• Svare på spørgsmål via e-mail inden for 1 time i åbningstiden

• Udstede og forny recepter

• Henvise til offentlige hospitaler

Alle offentligt ansatte KS’ere med pensionsordning i PFA har Helbredssikring (den såkaldte Helbredssikring Modul) som en del af deres pensionsordning. Og alle andre KS’ere kan på fordelagtige vilkår tegne en helbredssikring.

Du kommer i kontakt med Online lægen ved at logge ind på MitPFA via pfa.dk.

Du kan læse mere om Online lægen her: Online Læge (pfa.dk)

Du kan læse mere om, hvad Helbredssikring Modul omfatter her: PFA Helbredssikring og om en mere omfangsrig Helbredssikring her Sundhedsforsikring – kom hurtigt til undersøgelse og behandling (pfa.dk)

Ønsker du at tegne en Helbredssikring, eller tegne en individuel pensionsordning på attraktive vilkår via KS’ rammeaftale med PFA, skal du kontakte PFA. Find nærmere info her: Rådgivning (pfa.dk)

Foto Unsplash

KS

Frivilligdagen 2023: Kommunikationsfolket i en verden fuld af opgaver

Mere end 40 frivillige fra alle dele af KS dukkede op til en dag fuld af oplæg, workshops og networking til Frivilligdagen den 18. marts 2023. Se billeder fra og hør om de frivilliges dag i artiklen her.

KS

KS Prisen 2023: Når frivillige kræfter gør en forskel for K-branchen

Kommunikation og Sprog uddeler hvert år KS Prisen til en eller flere personer, der har gjort en særlig indsats for at synliggøre KS eller KS’ernes faglighed. I år går prisen til en flok KS’ere, der har gjort noget særligt for kommunikationsfolk, der arbejder alene i deres organisation.

CV og ansøgning

Arbejdspladskultur er vigtigt: Sådan finder du ud af om den passer til dig

KS Karrierekonsulenter kommer her med 5 bud på, hvad du kan spørge om til jobsamtalen for at få indblik i arbejdspladskulturen. At trives i et job er nemlig andet og mere end blot at have fede arbejdsopgaver. Kulturen og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen kan have stor betydning for, hvor glad man er for at gå på arbejde og ikke mindst, hvor godt man lykkes i arbejdet.

Edit page