23. marts 2023

OK23 forhandlingerne er færdige – se om din virksomhed er med i AC-overenskomsten

/files/assets/ok23.jpg
Foto Unsplash

Den 22. marts 2023 fremlagde forligsmanden en skitse til mæglingsforslag om fornyelsen af en række overenskomster på det private arbejdsmarked for perioden 1. marts 2023 – 1. marts 2025.

Foruden de mange overenskomster, vi tidligere har omtalt på industriens, transportens og byggeindustriens område fx, er der også en række overenskomster indgået mellem AC-organisationerne – herunder KS og forskellige arbejdsgivere, hvoraf de fleste er medlem af enten Dansk Industri eller Dansk Erhverv.

Hvis du har brug for at tjekke, om du står med det rigtige ansættelsessted – så gå ind her /mit-ks - se og rediger stamoplysninger – eller send en mail til Jette Snoer, jes@kommunikationogsprog.dk

Under alle omstændigheder skal Forligsmanden have svar fra alle senest onsdag d. 12. april kl. 10. Hvis et flertal blandt både arbejdsgivere og lønmodtagere stemmer for forligsmandens mæglingsforslag, betyder det, at de nye overenskomster er vedtaget og gælder for den aftalte overenskomstperiode.

Hvis du er ansat på en af nedenstående virksomheder, og du har registreret det hos os – så vil du inden påske modtage afstemningsmateriale. Det vil bestå af en beskrivelse af de opnåede resultater og en stemmeseddel. Svarfristen vil også fremgå.

Københavns Lufthavne

Dedalus Healthcare (tidligere DXC Scandihealth)

DXC Technology Danmark

Kredsløb (tidligere AffaldVarme)

Halsnæs Forsyning

Kalundborg Forsyning

Envafors

DSB

TDC (Nuuday)

TDC (TDC Net)

Experimentarium

Experimentarium studiemedhjælpere

Incita

Enhedslisten

Din faglige A-kasse

Forenede Care A/S

Altiden Omsorg A/S

Falck Danmark A/S

Edit page