OK 23 tæt på mål

15. marts 2023
Af Jette Snoer

Der er nu indgået forlig for over 85 % af de privatansatte, men vi skal hen i april før vi ved om der bliver sagt ja eller nej til forhandlingsresultaterne.

Nu går det stærkt med at indgå aftaler på det private arbejdsmarked. Dansk Arbejdsgiverforening opgør løbende hvor mange aftaler, der er indgået og hvor mange de omfatter. Den 14. marts 2023 var den samlede forligsprocent således oppe på over 85 %. Forligsmanden har derfor besluttet at de varslede arbejdsstandsninger, der vedrører overenskomster på det private arbejdsmarked, udsættes i yderligere 2 uger fra d. 15. marts 2023.

Når der foreligger et samlet mæglingsforslag – dvs. når alle områder er færdigforhandlede eller kædet sammen – skal resultatet til urafstemning. Derfor skal vi som tidligere skrevet hen i april, før vi ved, om der er sagt ja eller nej til forhandlingsresultaterne.

Har du spørgsmål til hvordan resultaterne kan påvirke dine løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte os.

KS

Frivilligdagen 2023: Kommunikationsfolket i en verden fuld af opgaver

Mere end 40 frivillige fra alle dele af KS dukkede op til en dag fuld af oplæg, workshops og networking til Frivilligdagen den 18. marts 2023. Se billeder fra og hør om de frivilliges dag i artiklen her.

KS

KS Prisen 2023: Når frivillige kræfter gør en forskel for K-branchen

Kommunikation og Sprog uddeler hvert år KS Prisen til en eller flere personer, der har gjort en særlig indsats for at synliggøre KS eller KS’ernes faglighed. I år går prisen til en flok KS’ere, der har gjort noget særligt for kommunikationsfolk, der arbejder alene i deres organisation.

CV og ansøgning

Arbejdspladskultur er vigtigt: Sådan finder du ud af om den passer til dig

KS Karrierekonsulenter kommer her med 5 bud på, hvad du kan spørge om til jobsamtalen for at få indblik i arbejdspladskulturen. At trives i et job er nemlig andet og mere end blot at have fede arbejdsopgaver. Kulturen og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen kan have stor betydning for, hvor glad man er for at gå på arbejde og ikke mindst, hvor godt man lykkes i arbejdet.

Edit page