3. januar 2018

Nytårskur og netværk

Netværk for projekt- og forandringsledelse inviterer: Kom til nytårskur og vær med til at forme netværket i 2018.

Start det nye år med at tage hul på det vigtige emne netværk. Interesserer du dig samtidig for projekt- og forandringsledelse, så skal du uden tvivl deltage i nytårskuren i KS-netværket for projekt- og forandringsledelse. Nytårskuren har til formål at udvide netværket og samtidig opsamle alle deltagernes værdifulde forslag til at gøre netværket attraktivt for endnu flere nuværende og kommende medlemmer.

Programmet består af flere forskellige inspirationsindslag med plads til øvelser og gode diskussioner.

At netværke er ikke “rocket science”, som Networkingekspert Carina Heckscher, beskriver det, men det handler om, at du kommer i gang og ser mulighederne. Carina deler ud af sine erfaringer, så du får gode råd til, hvordan du starter, og hvordan et netværk kan skabe stor værdi for dig selv og andre. Carina er aktuel med sin nye bog: 'VærdiNetværk - Der hvor du gi'r, får du mest læring og de stærkeste relationer!'

KS-formand Per Lindegaard Hjorth giver sit besyv med, når vi taler om netværk, videndeling samt værdiskabelse, og netværkets egne medlemmer beriger med cases om projekt- og forandringsledelse.

Nytårskuren er gratis for alle nuværende og potentielle medlemmer af KS. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tanja Blicher via tablicher@gmail.com.

KS byder på forfriskninger og lidt lækkert til ganen, så husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage. Der kan være en lang venteliste med andre medlemmer, der gerne vil have tilbuddet i stedet for dig – og vi vil gerne undgå at smide en masse ud.
Nytårskuren finder sted hos KS, Hauser Plads 20, København onsdag, 17. januar 2018 klokken 17:30 til 20:00
Tilmeld dig her

Edit page