22. oktober 2013

Nyt netværk samles om lederkommunikation

- Det handler om psykologi. Der vil typisk være en form for modstand i forhold til, hvor meget lederen mener, han har brug for at flytte sig. Han bokser formentlig også med, hvor meget forskel kommunikation egentlig gør.

Sådan siger Mathias Grüttner, direktør i kommunikationshuset Rhetorica og ekspert i at rådgive ledere om kommunikation. Han er inviteret som den oplægsholder, der skal sparke gang i et nyt KS-netværk for medlemmer, det arbejder med lederkommunikation.

I netværket kan du møde andre kommunikationsfolk fra KS og dele erfaringer fra den offentlige, private og selvstændige verden. Så ofte som muligt inviteres der eksterne oplægsholdere, der kan inspirere og gøre klogere. Du behøver ikke have 10 års konsulentviden på bagen for at deltage i netværket - bare du brænder for bedre lederkommunikation og er klar på at få ny viden og give noget igen.

Det første arrangement i det nye netværk foregår 21. november 2013 kl. 17 – 20 i KS’ lokaler på Hauser Plads. Her kan de medlemmer, der har lyst til at indgå mere fast i netværket, sætte sig sammen og afstemme forventninger til netværkets videre liv.
Tilmeld dig i arrangementskalenderen.