28. august 2013

Nyeste tilbud til KS’erne

Oplev den vildeste omgang gastronomisk comedy med 3 retters menu, 4 retters menu eller en ganske særlig beværtning kun i denne uge - spar 25%!
Tag med Fallulah på efterårsturne når du sparer 20% på samtlige koncerter på sitet, kom til forpremiere på 'Kvinden i Buret', eller tag til eksklusivt Black & White "dine and dance" arrangement med live big band og kendte konferenciers. Gå ikke glip af to fantastiske intime musikalske oplevelser på spillestedet Rust, og glem ikke, at der snart er Scandinavian Soul Festival - hvor du selvfølgelig får 2 billetter for 1 billets pris!
Du kan også vinde billetter til Vinnie Who koncerten i Vega i oktober!
Der er mange flere eksklusive oplevelser til dig på sitet og masser af penge at spare. Der kommer nye fordele op dagligt, så husk at kigge forbi inden der er udsolgt!

Du kommer til Oplevelsesportalen, hvor du kan se alle vores tilbud, via kommunikationogsprog.dk under ”Dit medlemskab” eller på dette link: https://www.kommunikationogsprog.dk/oplevelsesportal

Hvis du skal i Silvan i løbet af weekenden, så vent til søndag og tag dit Forbrugsforeningskort med. Der fratrækkes nemlig 20% af dit samlede køb ved kassen, og du får selvfølgelig også 6% bonus, når du betaler med dit kort.