Ny guide: Tal højt om den værdi, du skaber

/files/assets/news/du-skaber-vaerdi!-taler-du-hojt-om-det-(1090-x-720-px).png
25. september 2024
Af Anne Nimb

Vi har udviklet en ny guide, der hjælper dig med at få sat ord på den værdi, dit arbejde skaber. Over tre uger får du fire enkle øvelser direkte i din indbakke.

Du ved, at det arbejde, du laver som kommunikatør, gør en forskel. Men hvor tit får du egentlig fortalt, hvordan din indsats bidrager til din organisations succes? Det kan være svært at finde de rette ord, når andre ikke helt forstår vægten af dit arbejde – især når kommunikationsarbejde tit bliver betragtet som noget, der bare skal “kastes lidt glimmer over”.

Derfor har vi udviklet en ny guide, der hjælper dig med at få sat ord på den værdi, dit arbejde skaber. Over tre uger får du fire enkle øvelser direkte i din indbakke. Øvelserne guider dig igennem, hvordan du konkret kan forklare, hvorfor det, du gør, er afgørende for din organisation – uden at det føles akavet eller overdrevet.

Øvelserne er praktiske og lige til at gå til. Tag dig tid, når du modtager dem, luk notifikationerne ned, og sæt dig godt til rette. Målet er, at du får en stærkere forståelse af, hvordan du kan gøre dit arbejde mere synligt og få anerkendelse for det.

Er du klar til at tale højt om den værdi, du skaber? Skriv dig op til guiden her.

Lad os hjælpe dig med at finde ordene, så både kollegaer og ledelse forstår, hvorfor dit arbejde er vigtigt.

 

Karriererådgiverens blog

Bliv ven med din tvivl

Når vi skal tage beslutninger og træffe valg, der virker store og afgørende, kan vi have en tendens til at tro, at hvis vi er i tvivl, så er det ensbetydende med at vi har valgt forkert. Men sådan er det ikke.

Fusion

KS har sendt dig en vigtig mail om din kontingentbetaling

Rigtig mange KS'ere har allerede givet samtykke til, at deres PBS-aftale om betaling af KS-kontingent overføres til DM. Men vi får også mange henvendelser fra medlemmer, som er nervøse for, at det er spam. Blandt andet, fordi afsender-mailadressen ikke er den sædvanlige KS-mailadresse. Her kan du læse mere om, hvad det hele går ud på.

Fusion
Job og karriere

Du kan få indflydelse på din nye fagforening

Vi har brug for jeres input til at forme fremtidige arrangementer, der er relevante og spændende efter fusionen med DM. Deltag i fokusgruppe og få et gavekort.

Edit page