30. marts 2016

Nu er der snart deadline for at indstille til KS prisen – hvem vil du indstille?

Til frivilligdagen d. 21 Marts uddeler Kommunikation og Sprog KS Prisen. Prisen gives til et projekt, der i særlig grad har synliggjort KS-medlemmernes faglighed internt og/eller eksternt. Men hvad kunne det for eksempel være? Og hvorfor er det vigtigt, at du indstiller dit eget eller din kollegas projekt?

Der er mange projekter der gennem tiden har skabt stor værdi for KS-medlemmerne. Senest I 2018 gik prisen til Karina Andersen og Dorte Holm Larsen fra Region Sjælland, for deres store arbejde i Slagelse-Ringsted området. De blev belønnet for deres idéudvikling, planlægning, koordinering og seriøse tilgang til at sikre spændende aktiviteter for medlemmer udenfor storbyerne. I 2019 blev prisen givet til KS Region Midtjylland og Kairos CBS. Region Midtjylland for deres ambition om at sætte fokus på hele vores medlemsskares forskellige fagligheder, og kurser om alt fra mindfulness og Trump til konflikthåndtering og storytelling. Kairos CBS for deres kæmpe arbejde med at skabe gode rammer på deres universitet, et stort stykke arbejde i markedsføringen og en lang række spændende og relevante kurser.


Kommunikation og Sprog vil fortsat gerne belønne de frivillige kræfter, som hvert år skaber gode faglige oplevelser for de andre medlemmer. Og hvorfor er det vigtigt at sætte fokus på?
-    "Vi uddeler priser for at fejre aktiviteter og sætte fokus på KS-fagligheden. Der er så mange frivillige i KS der laver et stort stykke arbejde, som vi gerne vil støtte og belønne dem for. Derfor er det særligt vigtigt at uddele KS Prisen, som hvert år anerkender disse store og særlige indsatser", siger formand for Kommunikation og Sprog, Per Lindegaard Hjort.


Du kan læse mere om Kommunikation og Sprogs priser på hjemmesiden, og du kan stadig nå at sende din indstilling til ale@kommunikationogsprog.dk med deadline tirsdag 16. marts 2020.