10. august 2016

Næsten en halv million til KS’erne

Kommunikation og Sprog's medlemmer omsatte i første halvår 2016 for kr. 6.940.741,- med Forbrugsforeningens betalingskort og de i alt 882 aktive medlemmer optjente kr. 463.177,- i bonus svarende til kr. 525,- pr. medlemskort i snit. 

Du går glip af kontante fordele, hvis du ikke benytter dig af den mulighed som alle KS-medlemmer har for at optjene bonus med Forbrugsforeningens betalingskort. Du har nemlig mulighed for at optjene bonus og spare penge hver eneste dag.

Du kan bruge Forbrugsforeningens betalingskort til stort set alle typer køb, lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

Et betalingskort fra Forbrugsforeningen giver dig adgang til flere tusind forskellige indkøbssteder i hele Danmark, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse – ikke mindst blandt det store udbud af spændende internet butikker, hvor du kan handle præcis, når det passer dig.
Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb. 

Det er nemt at melde sig ind
Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode - og er klar til at gå på bonusjagt. Du betaler kun kr. 132,- om året for at være medlem - eller kr. 11,- om måneden, til gengæld er der kr. 0,- i renter og gebyrer ved normal brug af Forbrugsforeningskortet.