15. september 2022

Min lønvejledning gav mig 10 % mere i løn

/files/assets/jason-goodman-tHO1_OuKbg0-unsplash.jpg
Foto Jason Goodman

Et KS-medlem deltog tidligere i år på webinaret ”Vil du også have mere i løn?”, og det gav blod på tanden til at bede chefen om en lønforhøjelse.

For at få nogle input til lønforhandlingen bookede vores medlem efter webinaret en telefonisk lønsamtale med en konsulent fra Kommunikation og Sprog.

- Samtalen gav mig nogle helt konkrete råd til, hvad jeg kunne bede om af lønstigning og input til mine argumenter, fortæller medlemmet.

- Jeg var især i tvivl om, hvor meget jeg kunne tillade mig at bede om af stigning, da jeg ikke have haft en lønsamtale før og min løn ifølge lønberegneren i øvrigt var gennemsnitlig for min branche. De 10 % jeg endte med at bede om – og få – fik jeg anbefalet af konsulenten ud fra lønudviklingen inden for mit fag og den nuværende, høje inflation. Og det efter at have fået den årlige regulering på 3%.

- Jeg havde aldrig tilladt mig selv at bede om så høj en stigning, hvis ikke jeg havde haft sådan en lønvejledning, så jeg er virkelig taknemmelig for at den service er gratis til rådighed som medlem af Kommunikation og Sprog, slutter medlemmet.

Vil du også gøre brug af vores lønberegner og efterfølgende have en lønsamtale – så gå ind på vores hjemmeside her

Næste webinar om lønforhandling er d. 27. september – tilmelding her

Edit page