Mere i rente hos Lån & Spar

/files/assets/news/kvinde-med-tablet.jpg
19. januar 2023
Af Anne Nimb

Er du kunde i KS’ernes bank Lån & Spar? Så får du fra 1. marts mere i rente på en lang række produkter.

Lån & Spar ændrer renten på en lang række af sine produkter fra den 1. marts 2023.

Renten på både lønkontoen og Studiekontoen til KS’ medlemmer stiger fra 4 til 5 %.

Også renten på for eksempel pensionskonti, konti til børn- og unge samt almindelig opsparing stiger.

Alt i alt kan de KS-medlemmer, der benytter sig af Lån & Spar, der ejes af en række fagforeninger, blandt andet KS, fremover få mere ud af at spare deres penge op der.

Samtidig hæver Lån & Spar renten med 1,1 procentpoint på en række banklån og kreditter for privat- og erhvervskunder.

Baggrunden for renteændringerne er den generelle udvikling af rentemiljøjet i Danmark og Europa. Vi oplever i øjeblikket et stigende renteniveau, hvor Nationalbanken i 2022 har hævet renten flere gange – senest den 16. december. Ligesom det er tilfældet for de øvrige danske banker, påvirker det naturligvis også Lån & Spars rentesatser.

Foto: Lån & Spar

Job og karriere

Kan du finde balancen mellem høj kvalitet og stor produktion?

Høje standarder er en del af enhver kommunikatørs hverdag, og det skyldes blandt andet, at kommunikatørers arbejde ofte er synligt for alle og enhver. Udfordringen ved en høj standard, er imidlertid, at det kan være svært at balancere høj kvalitet og høje forventninger med det faktum, at man skal producere og levere en hel del.

Løn

50 % rabat på lønsikring i de første 6 måneder

Er du medlem af AJKS, kan du få en lønsikring gennem AJKS Lønsikring. Lønsikring er et individuelt tillæg til dine dagpenge, og nu har du mulighed for at få lønsikring med 50 % rabat i de første 6 måneder, hvis du tegner den inden den 14. juli 2023.

Løn og ansættelse

Nye krav til din ansættelseskontrakt

Der er kommet nye regler og krav til hvad din ansættelseskontrakt skal indeholde, og desuden er listen over hvilke vilkår, der skal fremgå af kontrakten blevet længere, idet forhold omkring fx barsel, overarbejde og uddannelse, skal fremgå af ansættelseskontrakten.

Edit page