Mere i rente hos Lån & Spar

/files/assets/news/kvinde-med-tablet.jpg
19. januar 2023
Af Anne Nimb

Er du kunde i KS’ernes bank Lån & Spar? Så får du fra 1. marts mere i rente på en lang række produkter.

Lån & Spar ændrer renten på en lang række af sine produkter fra den 1. marts 2023.

Renten på både lønkontoen og Studiekontoen til KS’ medlemmer stiger fra 4 til 5 %.

Også renten på for eksempel pensionskonti, konti til børn- og unge samt almindelig opsparing stiger.

Alt i alt kan de KS-medlemmer, der benytter sig af Lån & Spar, der ejes af en række fagforeninger, blandt andet KS, fremover få mere ud af at spare deres penge op der.

Samtidig hæver Lån & Spar renten med 1,1 procentpoint på en række banklån og kreditter for privat- og erhvervskunder.

Baggrunden for renteændringerne er den generelle udvikling af rentemiljøjet i Danmark og Europa. Vi oplever i øjeblikket et stigende renteniveau, hvor Nationalbanken i 2022 har hævet renten flere gange – senest den 16. december. Ligesom det er tilfældet for de øvrige danske banker, påvirker det naturligvis også Lån & Spars rentesatser.

Foto: Lån & Spar

Fusion

Vi tager vores styrker med os

”En af KS’ vigtigste styrker er, at vi kender KS’ernes arbejdsmarked og faglighed. Det vil vi ikke sige farvel til, og derfor skal den nye organisation kunne dække de fagligheder, som KS dækker i dag. KS’erne skal føle sig set i DM, uanset om de kommer med en kommunikations-, sprog- eller marketingbaggrund. Fagligheder, som DM i øvrigt alle har i forvejen,” siger KS forperson Cathrine Holm-Nielsen.

Job og karriere

Skal vi arbejde mere eller skal vi arbejde smartere?

Vi skal ikke hylde at hente børn sent eller at arbejde til sent. Vi skal heller ikke hylde at hente tidligt. Det er ikke alle, der har mulighed for det. Vi skal derimod hylde et arbejdsmarked og en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet og til at arbejde smartere.

KS

Socialdemokraterne har glemt noget vigtigt

I et åbent brev til fremtrædende socialdemokrater minder Akademikerne om de højtuddannedes bidrag til det danske samfund. ”Der er grund til at huske socialdemokraterne på den værdi, akademiske medarbejdere bidrager med, samt betydningen af et højt uddannelsesniveau og nem adgang til uddannelse i det danske samfund,” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Edit page