7. september 2021

Målrettet hjælp til dig, uanset hvor du er i din karriere

/files/assets/news/samtale-0-credits.jpg

Individuelle karrieresamtaler er efterspurgte af KS-medlemmerne. Det er samtaler, der tager udgangspunkt i det enkelte medlem, og dermed en målrettet hjælp til dig, uanset hvor du er i din karriere. Her får du 4 fokuspunkter, du kan tænke over, inden du booker en karrieresamtale til dig selv. Husk at det er ganske gratis for dig som KS-medlem.

I Kommunikation og Sprog har vi en lang række tilbud, som har til formål at hjælpe dig, uanset hvor du er i din karriere. Vi tilbyder feedback på dit jobsøgningsmateriale, personlighedstests, vejledning til løn og MUS, og meget andet.
Et af vores populære tilbud er en individuel karrieresamtale, som vi tilbyder gratis til alle medlemmer, fra studerende til dem med mange års erfaring. Samtalen tager udgangspunkt i dig og din situation, som en hjælp til dig til præcis der, hvor du er i din karriere. Og vi gør selvfølgelig brug af vores indgående kendskab til arbejdsmarkedet for kommunikatører, marketing- og sprogfolk.
Som inspiration har vi her 4 områder, som er almindelige i vores rådgivning:

1. Kompetenceafklaring, styrker og virksomhedsmatch
Man kan ofte være i tvivl om sine kompetencer. Måske du er studerende eller nyuddannet, og skal finde ud af, hvordan du kan finde fodfæste på arbejdsmarkedet og formidle erfaringer fra dit studie. Måske du har siddet 10 år i samme stilling, og skal finde ud af, hvordan du får kogt mange års erfaring ned på kort plads. Eller måske du bare er i tvivl om din profil på arbejdsmarkedet, og kan bruge et par nye øjne på dit CV for at få øjnene op for nye perspektiver. 
Mange karrieresamtaler handler netop om kompetencer og styrker, hvor vi kan give perspektiver og værktøjer, så du kan finde den røde tråd i dit arbejdsliv og formidle dig bedst muligt overfor din arbejdsgiver. Det kan være særligt brugbart inden, eksempelvis, en MUS eller lønforhandling.

2. Hjælp til jobsøgning og ledighedsforløb
Vi vil også meget gerne hjælpe dig, der er gået i stå i din jobsøgning. Måske du har siddet meget alene med det, og har brug for værktøjer til at komme godt igennem processen. Måske du synes det går lidt trægt med jobsøgningsprocessen, og har brug for tips til at komme i gang med at netværke eller søge uopfordret. Eller måske du bare har brug for et par øjne på dit CV og din ansøgning, og noget sparring på hvordan du kan udvikle på dit jobsøgningsmateriale.
Vi har mange gode perspektiver på jobsøgning, og om det er sparring på en jobsamtale eller personlighedstest, feedback på ansøgningen til drømmejobbet eller tips til at undgå stress som jobsøgende, sidder vi altid klar til at hjælpe.

3. Sparring på udvikling eller udfordringer på arbejdspladsen
Mange medlemmer kommer til os med udfordringer de har oplevet som en del af deres arbejdsliv. Måske der er en betændt relation på din arbejdsplads, som du kan bruge noget sparring på at få forbedret. Måske du har en udfordring med din chef, som du gerne vil have vendt med en ekstern. Eller måske du gerne vil udvikle din stilling, og skal bruge nogle tips til, hvordan du får det taget op med ledelsen. 
Vi vil altid gerne hjælpe dig, så du er velforberedt og afklaret inden den svære samtale. Både med jobcrafting, hvor vi kan give dig værktøjer til at finde ud af, hvordan din stilling kan udvikles på tværs af opgaver, samarbejdsflader med mere. Men også med sparring og udfordring på strategiske valg, så du måske kan opløse nogle overbevisninger, som er i vejen for at du kan komme videre.

4. Efteruddannelse eller sporskifte
Langt de fleste oplever i løbet af et arbejdsliv, at de gerne vil lave nogle skift. Måske du vil prøve kræfter med en ny branche, opkvalificere dig til en ny arbejdsopgave, eller tage efteruddannelse indenfor et nyt fagområde. Måske du gerne vil have et decideret karriereskift, og har brug for idéer og værktøjer til, hvordan du kan sælge dig selv i en ny rolle.
Vi vil altid gerne give gode råd med på vejen, så du kan finde din rette hylde på arbejdsmarkedet, og hjælpe dig med at finde de muligheder for efteruddannelse og opkvalificering der skal til, for at du kan bevæge din karriere i den ønskede retning.
Lyder det som noget for dig? Karrieresamtaler kan bookes på https://kommunikationogsprog.dk/karrieresamtale og kan foregå både fysisk, over telefon, Zoom eller Teams.

Edit page