24. september 2013

Lønstatistikken 2013 – svar og få svar!

Vi er heldigvis vant til, at rigtig mange bruger de 5-10 minutter, det tager at svare på spørgeskemaet. Det håber vi også bliver tilfældet i år! 

Jo flere der svarer, jo bedre bliver lønstatistikken nemlig. Lønstatistikken er en helt uundværlig del af den forberedelse til din næste lønforhandling. Den giver et detaljeret billede af ”markedsprisen”, som du kan bruge til at finde det niveau, du skal spille ud med til lønforhandlingen. Men den giver også et indblik i andre forhold, som er en del af din samlede aflønning: Hvor meget ferie har man som regel? Hvilke dage er fridage med løn? Hvor mange uger får man som regel løn under barsel? Hvor mange timers efteruddannelse har KS’erne? Og så videre.

Ved at svare på lønstatistikken, får du altså svar, som både du og andre medlemmer kan bruge helt konkret i næste lønforhandling.

Du kan også få et helt kontant udbytte af at svare. Vi trækker nemlig lod om gavekort – et på 3.000 kr. og tre på 1.000 kr.

Hvis du har spørgsmål til lønstatistikken eller hvordan du skal udfylde spørgeskemaet, er du velkommen til at kontakte os på ks-loenstatistik@kommunikationogsprog.dk.