7. december 2016

Lønforhandling giver gevinst

Jeres interesse for løn og lønforhandling er øget med 65 % over de seneste 5 år. Og det giver resultater. I år er lønnen for de privatansatte KS’ere steget med 4,1 procent i gennemsnit, mens lønnen for de offentligt ansatte KS’ere er steget med 2,0 procent i gennemsnit.

LØNmagasinet 2016-2017 er på vej til dig med posten – læs det, gem det og brug også gerne vores nye lønberegner på hjemmesiden til at finde dit lønniveau.

Lønnen for de privatansatte KS’ere er steget med 4,1 procent i gennemsnit mens lønnen for de offentligt ansatte KS’ere er steget med 2,0 procent i gennemsnit. Med en historisk lav inflation betyder det, at alle privatansatte har opnået en reallønsstigning, mens det for de offentligt ansatte er tilfældet for langt hovedparten.

Antallet af medlemmer, som får lønvejledning hos KS, er steget med 65 % over de sidste 5 år.

Derfor arbejder vi også med hele tiden at udvikle vores ydelser inden for lønvejledning. En af dem er den nye lønberegner på hjemmesiden. Som vi skrev i artiklen ”nu kan du selv beregne om du får den rigtige løn” kan du med lønberegneren fremskrive lønningerne, tage højde for brancheforskelle og din ugentlig arbejdstid.

Indtil LØNmagasinet dumper ned i din postkasse kan du allerede fra i dag se de nye løntal på vores hjemmeside

Er du ikke i forvejen én af de næsten 700 medlemmer som vi årligt har fornøjelsen af at hjælpe med lønforhandlingen, så kontakt os endelig.