15. september 2015

LanguageWire og Sitecore i nyt partnerskab

Et partnerskab mellem LanguageWire og Sitecore gør det nemmere og billigere for virksomheder at nå ud på de globale markeder. Resultatet af partnerskabet er ’LanguageWire Sitecore Connector’, som er et automatisk link mellem en virksomheds Sitecore-løsning og Language-Wire’s innovative oversættelsesplatform og dermed giver adgang til flere end 5.000 specialiserede oversættere verden over.

Internettet og globaliseringen har skabt mange muligheder for danske virksomheder, og det er nemmere end nogensinde før at kommunikere globalt. I dag er websitet fundamentet i de fleste virksomheders kommunikation med eksisterende og potentielle kunder. Opererer virksomheden på flere markeder er oversættelser til lokale sprog en væsentlig og ofte tidskrævende opgave. Og tid er en afgørende faktor, når man konkurrerer om at være først på markedet.

Nu er den sidste del af værdikæden mellem kundens indholdsbærende system og LanguageWire’s oversættelsesplatform AGITO digitaliseret.
- Med denne løsning kan vi reducere tidsforbruget ved oversættelse af webtekster i Sitecore med ca. 20 minutter per side per sprog, fortæller Jesper Lehrmann, der er produktchef i LanguageWire og tidligere rådgiver hos én af Danmarks største implementeringspartnere. Vores beregninger viser, at en dansk virksomhed med et nyt website på f.eks. 100 websider, der skal oversættes til fem sprog, kan reducere deres tidsforbrug med hele 10.000 minutter svarende til godt en måneds arbejde eller 167 timer. Det bliver hurtigt til mange penge i kroner og øre!

I forlængelse at dette projekt er LanguageWire endvidere blevet ’Sitecore Gold Technology Partner’.