21. oktober 2015

KS skal have ny TR på AAU

Det er et stykke tid siden KS-medlemmerne på Aalborg Universitet har haft en tillidsrepræsentant iblandt sig. I den periode har KS varetaget KS’ernes interesse på universitetet. Men nu har Camilla Kristensen, der er kommunikationsmedarbejder og ledelsesrådgiver på Institut for Kemi og Biovidenskab, valgt at stille op som TR.

På mandag, den 26. oktober, er der valgmøde for de 32 KS’ere, der er ansat på universitet. Halvdelen har tilmeldt sig. Der har været stor interesse for at få en tillidsrepræsentant, som kan forsvare KS’ernes interesser over for ledelsen og synliggøre deres værdi på universitetet i en omskiftelig tid med omstruktureringer og nedskæringer.

Camilla Kristensen har arbejdet på Aalborg Universitet siden 2010, først som kommunikationsmedarbejder på TekNats fakultetskontor. Tidligere var hun i 3 år ansatsom salgs- og marketingkoordinator i en privatejet virksomhed.

-    Med en uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation, sprog, marketing og coaching er KS det naturlige fagforeningsvalg for mig. Jeg har altid været meget tilfreds med den sparring og rådgivning, jeg har fået som medlem af KS. Jeg vil derfor gerne bidrage til at sprede det gode budskab, og arbejde for at vores faglighed kommer på dagsordenen på AAU, således at vi fortsat kan sikre gode løn- og arbejdsforhold, forklarer Camilla Kristensen.