2. februar 2016

KS samarbejder med Red Barnet Ungdom

Samarbejdet omfatter en kommunikationsworkshop for de mange kommunikationsfrivillige, der hjælper Red Barnet Ungdom med kommunikationen af de projekter, som RBU er involveret i.

KS har indledt et samarbejde med organisationen Red Barnet Ungdom, der er en ungdomsorganisation knyttet til Red Barnet. Red Barnet Ungdom holder en større uddannelsesdag den 9. april i København. Uddannelsesdagen rummer blandt andet en kommunikationsworkshop for de mange kommunikationsfrivillige, der hjælper Red Barnet Ungdom med kommunikationen af de projekter, som NGO-en er involveret i.

RBU arbejder med udsatte børn i forskellige sammenhænge i Danmark. Aktiviteterne finansieres via private donationer og fondsbevillinger. Hertil kommer et ”korps” af kommunikationsfrivillige, der især har til opgave at formidle, synliggøre og kommunikere organisationens aktiviteter i flest mulige medier. Kommunikationsarbejdet er vigtigt for Red Barnet Ungdom, fordi det netop bidrager til at optimere det arbejde, der bliver lagt i projekterne, så organisationen kan nå længst muligt ud. Kernen i samarbejdet er KS sponsorat af kommunikationsworkshoppen. Kommunikation og Sprog ser frem til dette spændende nye samarbejde. Besøg Red Barnet Ungdoms hjemmeside her