18. november 2013

KS sætter pris på de studerende

Gode uddannelser og endnu bedre studerende er vigtige for, at vores fag forbliver i udvikling og dermed også højt professionaliseret. I KS arbejder vi blandt andet for, at kommunikative og sproglige kompetencer bliver anerkendt som essentielle spidskompetencer, og derfor er vi også parate til at prise de studerende, som skiller sig ud fra mængden.

I det storstilede arrangement ’Den Gyldne Fugl’ på AU lørdag d. 9.november blev der – foruden en masse festlig underholdning – også uddelt priser til særligt dygtige studerende. Herunder fik KS lov til uddele prisen for ’Communications Student of the Year’. Prisen skulle gå til en studerende på AU, som på akademisk vis havde udmærket sig ved at sætte fokus på god kommunikation – på eller uden for studiet. Vi så mange kvalificerede ansøgere, men en enkelt skilte sig dog særligt ud og to andre fik vi også lyst til at præmiere.

KS’ pris ’Communications Student of the Year’ gik i år til Lotte Yde Knudsen. Lotte er bachelor i Marketing and Management Communication og læser nu en master i Corporate Communication. Foruden at have et højt akademisk niveau har hun også suppeleret sin uddannelse med praktisk erfaring gennem et studierelevant arbejde og som underviser på AU's kurser i Corporate Internet Rhetoric. Netop kombinationen af den praktiske erfaring og det høje akademiske niveau gjorde, at Lotte fik førstepræmien, et gavekort til Softworld på 12.950 kr. Præmien faldt i god jord hos Lotte som i forbindelse med sit studiejob manglede et kursus i InDesign– et af de mange kurser som Softworld udbyder inden for visuel software.

KS' to andre priser gik til Adil Mirzakhanova og Isabella Møller, som begge modtog et gavekort på 3.950 kr. til Softworld.

Adil er masterstuderende i Corporate Communication med passion for ekstern marketing-kommunikation. Det har hun blandt andet vist i praksis ved at arbejde med mere end 20 digitale kampagner for kunder ved Carat Danmark, hvor hun er i praktik. Derudover har hun været leder af marketingsgruppen i forbindelse med Aarhus Symposium 2013. Et arrangement, der skaber forbindelse mellem studerende og erhvervslivet.

Isabella er BA i International Business Communication og har læst på universitet i Sevilla. Desuden har hun sat fokus på god kommunikation, da hun har været med i den projektgruppe af studerende, som har arbejdet med at udvikle en intern avis på AU.

Alle tre prismodtagere har gjort noget ud over det sædvanlige. De er ikke bare dygtige og flittige studerende med høje karakterer, de bruger samtidig deres kompetencer fra kommunikationsstudierne i deres arbejde i erhvervslivet – og så arbejder de også for deres studier og medstuderende. Det er den slags, vi i KS mener, at man skal præmiere, og vi er derfor meget glade for at kunne gøre det i forbindelse med ’Den Gyldne Fugl’.

Læs mere om 'Den Gyldne Fugl' på Studenterlaugets Facebookside