5. oktober 2016

KS Ph.d.-pris går til Guro Refsum Sanden og Brian Due

KS’pris til unge forskere har i år to modtagere

Den 14. november uddeles KS Ph.d.-pris i forbindelse med et debatarrangement om international virksomhedskommunikation.

De to prismodtagere forsker begge inden for virksomhedskommunikation.

Guro Refsum Sanden er en særdeles dygtig og innovativ forsker, som har formået at sætte fokus på betydningen af at tage virksomhedens sprogpolitik alvorligt som en integreret del af ledelse i en kulturelt og sprogligt mangfoldig virksomhed. Guro modtager blandt andet prisen for sit bidrag til udviklingen af den internationale forskning i sprogpolitik og sprogstyring.

Brian Due arbejder med virksomhedskommunikation på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, KUA. Brian er en markant forsker, underviser og formidler med høj anseelse blandt kollegaer nationalt og internationalt og et stærkt netværk i erhvervslivet. Han modtager blandt andet prisen for sit arbejde med at synliggøre den forretningsmæssige værdi og erhvervsrelevans af humanistisk forskning

Brian Due bidrager i øvrigt med en artikel i seneste nummer af KOM magasinet om intern kommunikation, hvor han sammen med Jesper Højbjerg Christensen og Thomas Albrechtsen beskæftiger sig med den interne identitet i internationale virksomheder.

Læs artiklen her

Tilmeld dig arrangementet og prisuddelingen her