9. juni 2022

KS-kaffe på Bornholm

/files/assets/Cathrine-i-rodt-600.jpg
Foto Mikal Schlosser

Folkemødet på Bornholm finder sted i næste uge, og KS’ (forholdsvis) nye forperson, Cathrine, lægger vejen forbi solskinsøen og inviterer bornholmske medlemmer samt Folkemøde-besøgende KS medlemmer til en kop kaffe.

”Det er faktisk mit allerførste Folkemøde nogensinde. Og jeg kører lidt på 'frihjul', forstået på den måde at KS ikke selv er vært for nogen arrangementer i år. Det giver mig så meget desto mere tid til at komme omkring, lade mig inspirere, netværke og overveje hvad mulighederne kunne være for KS næste år.”

Det siger KS’ forperson Cathrine Holm-Nielsen og en af de ting, hun har valgt at bruge besøget på Bornholm til, er at invitere KS’ bornholmske medlemmer og alle andre KS’ere der er på Bornholm i næste uge, til en kop kaffe og en snak i Rønne torsdag den 16. juni mellem 18 og 19.30.

Cathrine fortæller gerne lidt om, hvordan de første 5½ måned har været som forperson for KS, hvad hun brænder for, hvad hun gerne vil arbejde for i KS og samtidig vil hun gerne høre, hvad I som medlemmer går og tænker om forbundet, hvad er I vilde med, hvad I kunne ønske jer (mere af), hvad giver ikke medlemsværdi?

Meld dig til her og skriv også gerne på forhånd til Cathrine, hvis du kender til et event, hvor hun bør være til stede og blive klogere på chn@kommunikationogsprog.dk

Edit page