29. januar 2020

KS har indgået aftale med filmskole om rabat på kurser

/files/assets/news/efteruddannelse.jpg

Som medlem af KS får du 15% rabat på alle Kort & Dokumentar Filmskolens kurser. Men er du opmærksom på alle de andre efteruddannelsesmuligheder med rabat, KS tilbyder dig som medlem?

KS Efteruddannelse har et fast samarbejde med en række kursusudbydere, blandt andet Kforum, Dansk Markedsføring og Danske Sprogseminarer.

Vi har nu også indgået en aftale med Kort & Dokumentar Filmskolen, der uddanner både professionelle og novicer indenfor alle fagområder i produktion af TV, film og online content. Aftalen betyder, at du som KS-medlem får 15 % rabat.

Kort & Dokumentar Filmskolens kurser giver praktisk erfaring. Der arbejdes hands-on med lyssætning, kamera, klipning, kunsten at skrive med videre på højt fagligt niveau i et professionelt produktionsmiljø. Alle undervisere er førende fagfolk med en aktiv karriere, der selv skaber film, TV, video og online-content. Undervisningen foregår i Det Danske Filmstudie i Kgs. Lyngby.

Filmskolen tilbyder både dags- og aftenkurser. Se kursusudbudet her.

Når du tilmelder dig kurset via tilmeldingsformularen på kursussiden, skal du skrive koden ‘KOS15' sammen med dit fornavn i feltet “Fornavn”. Rabatten fratrækkes på din faktura.

Du kan desværre ikke bruge rabatten på skolens uddannelser og miniuddannelser. Rabatten kan heller ikke bruges sammen med andre rabatordninger og tilbud.

kommunikationogsprog.dk finder du en kort præsentation af vores øvrige faste samarbejdspartnere og de rabatter, de giver til medlemmer af KS. Rabatten får du ved at oplyse, at du er medlem af KS, når du tilmelder dig.

Edit page