10. maj 2016

KS en del af dialogpanel

KS repræsenteret ved forbundsformand Per Lindegaard Hjorth er blevet dialogpartner på Department of International Business Communication (IBC) på Copenhagen Business School. Instituttet oprettede i 2013 et dialogpartnerpanel bestående af cirka 25 eksterne interessenter.

Det har været nødvendigt at nytænke dialogpartnernetværket på IBC, fordi de uddannelsespolitiske rammer for uddannelser med et kommunikativt og sprogligt fokus har forandret sig kraftigt i de seneste to år og det har betydet en redefinering af instituttets faglige og akademiske retning.

Instituttet fokuserer nu på de udfordringer, virksomheder og organisationer står overfor, når de skal handle og kommunikere hen over sproglige og kulturelle grænser og barrierer – inden for egen virksomhed og organisation eller i kommunikationen rettet til markeder, til andre virksomheder eller til andre erhvervsmæssige eller sociale stakeholdere.

- Vi fokuserer på den professionelle mestring af kommunikationsudfordringerne for virksomheder i en globaliseret verden, om det er som tekster, på sociale medier eller i konkrete forhandlingssituationer, fortæller sekretariatschef ved IBC Enno Hofeldt og viceinstitutleder og studieleder MA IBC Margrethe Mondahl.
 
Uddannelsesmæssigt kommer der et styrket fokus på sammenhæng mellem erhvervslivet og mulige jobfunktioner for kandidaterne, blandt andet gennem brobygning mellem uddannelse og arbejdsliv og jobfunktioner. Uddannelsesporteføljen er skærpet blandt andet i et gryende samarbejde med Københavns Universitet.

KS-formand Per Lindegaard Hjorth glæder sig til samarbejdet: - Jeg takker for invitationen til at medvirke i dialogpanelet. Indholdet og synsvinklerne er rigtig interessante, også i forhold til den måde KS ser udviklingen på, siger han.