30. marts 2016

KS-DAGEN 2016 - AARHUS nærmer sig – skal du med?

KS-DAGEN 2016 - AARHUS løber af staben om kun et par uger – den 12 april. Lige nu er der 155 tilmeldte. Måske er du én af dem. Hvis ikke, er det måske, fordi du går og tvivler på, om det er det rigtige for dig. Vi giver dig her 3 gode grunde til at gribe muligheden, som er gratis for medlemmer.

1. Fantastiske netværksmuligheder. KS-DAGEN 2016 - AARHUS tiltrækker hvert år kommunikatører og sproguddannede fra både det offentlige og små og mellemstore virksomheder. Dan netværk i og uden for din branche, og få inspiration fra andre i kommunikations og sprogbranchen.

2. Relevante oplæg. Oplægsholderne til arrangementet tæller alt fra DR og Danfoss til Moesgaard Museum og Danmarks Naturfredningsforening, som alle ønsker at dele ud af deres kompetencer og erfaringer. Få den nyeste viden om alt fra Big Data til digitalisering fra ledende chefer og direktører.

3. Faglig sparring. Undervejs på dagen er der debat ved bordene og en række workshops, hvor du kan diskutere dagens indhold med andre deltagere. Skab jeres egne produkter i samspil med de andre deltagere, og få ny inspiration og energi.

Ud over det tilbyder vi selvfølgelig god forplejning i smukke lokaler, lækker frokost og et glas vin at slutte dagen på.

Og så er det gratis for medlemmer.

Tilmeld dig her , eller få en smagsprøve på, hvad du kan opleve til KS-dagen i denne lille film.